Nu mai da click pe asa ceva decat daca ai chef sa te virusezi. Astea sint fake-uri, bancile nu trimit niciodata asemenea mailuri. Plus ca schimbarea unui server nu necesita ca vreun utilizator sa faca ceva. Da-i "Report as spam" si gata.
Este un mesaj tip "spam" daca vrei, pentru ca l-ai primit fara sa ai vreo legatura cu banca, nu stiu exact cum se numeste, fapt e ca vor sa te fraiereasca, sa-ti ia datele de cont daca ai avea cont acolo si sa-ti ia toti banii din cont. linkul dat de ei este unul fantoma, creat de ei ca dublura la cel real. sunt mailuri trimise la plezneala, la ce adrese de mail au si ei sau la nimereala, nu stiu exact daca tu ai cont acolo, poate si si le pica fraieru. si eu primesc din astea, chiar si de la banci de prin strainatate sau c-am castigat nu stiu cate milioane pe la loterii, sa le dau nr de cont sa-mi vireze banii ignora mailul, sa nu le raspunzi, dar daca vrei poti s asuni la banca sa la spui ce mesaje ai primit, ca asta inseamna ca le-au atacat si serverul, ar trebui sa stie si ei.
Man, si eu pot sa fac un astfel de mail, e ff simplu, si tu poti, multe sunt fake, dar de asemenea poate e o reclama la noul servar deschis, cel mai bine, du-te la ei la info clienti si intreaba
rbtrbtrbt întreabă: