Mie îmi place foarte mult meseria de jurnalist nu ca să mă arate la tv să mă fălesc măcar producător de emisiuni fiind-că îmi place să povestesc texte să compun poezii, compuneri și multe altele. Chiar de am 13 ani dar măcar știu ce e verb,substantiv,adjectiv,adverb,conjugări,numeral, funcții sintactice, comparație, moduri personale și modurile nepersonale mai ales infinitvul cu timpul prezent, trecut si viitor zice profa ca e greu de însușit mai ales la trecut dar e ușor pentru mine trebuie doar să vrei cu adevărat.
Poi..Meserie? ..chiar nu stiu dar mie imi place mult sa dansez..sunt la cursuri :p Soo..mda dans :p :*
Presedinte cred ca e frumos... macar parlamentar... poti sa furi si sa nu patesti nimic ca ai imunitate
Colaborator, desi nu este o meserie, dar cred ca intrebarea se refera la o activitate din care sa-ti castigi traiul. Referitor la a doua intrebare imi place pentru ca ma trezesc la orice ora vreau, muncesc putin, castig suficient, nu sunt stresat, petrec mai mult timp cu familia.
Game tester, Programator VisualBasic sau C++
Sunt pasionat de calculatoare de la 7 ani .
catalin542000 întreabă: