| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Oamenii care au plecat la capsuni in Spania, au învățat spaniola acolo sau știau aici? Cum s-au descurcat acolo in prima faza? Dacă mai exista și păcăleli cum ș-au dat seama de ele, am auzit ca dacă pleci cu o firma cunoscuta care este de mult timp acolo in Spania nu sunt păcăleli! Și am mai auzit ca nu este chiar atât de greu pe cât se spune, vreau sa spun pentru cei in floarea vârstei și in putere este ușor, oamenii de peste 50 de ani într-adevăr având mai multe dificultăți! Eu am și astm alergic și am auzit ca nu ar fi indicat sa stau intr-o sera atâtea ore dar nu prea cred ca îmi poate face atât de mult rău! Oricum cu învățatul nu mai încerc, nu se prinde nicio materie de mine și nu are rost, am încercat atâția ani sa învăț ceva dar nimic! Nu cred ca se fie atât de greu in străinătate pe cât spun! Îmi poate spune cineva cum este de fapt dacă a fost la munca intr-o alta țară și ce a lucrat?

7 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

La căpșuni în Spania e greu. Mai bine intră în politică în România.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Vorbesc serios! Și eu nu consider ca e greu, oricum este mai ușor decât sa ma chinui cu școala! Ce politica când eu nu am facultate și nu voi ajunge vreodată acolo?

| Kufu95 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Într-un fel, are un sâmbure de adevăr ce zice gabicoo, politicienii noștri mare parte din ei sunt niște analfabeți, nici măcar liceul nu îl au terminat.

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

În localitatea în care predau eu a fost timp de 16 un primar cu 10 clase și profesionala de tractoriști - deci care facultate?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Pai ei au avut pile! Eu nu am! Dar cât de greu este la cules de căpșuni in Spania!

| IonelFlorianUrzica explică (pentru Kufu95):

Nu contează asta când au pile

| LisaJulie a răspuns:

De ce vrei neapărat la capsuni? Sunt munci mult mai ușoare in Spania! Crede-ma am rude acolo! De ce la capsuni?