Sunt oameni care au urcat Everestul cu proteze.Sunt oameni care au capacitati nemaibazute, pe care stiinta nu le poate explica.Sunt oameni care pot invata mai multe limbi straini in decursul vietii fara a li se parea ca depun un efort in acest sens.Sunt oameni care au capacitati in plus in fata altor oameni.Ai si tu una(cel putin, nu te cunosc, tu te-ai descris astfel).Tie iti lipseste motivarea, insa.Nu ai un cadou de oferit nimanui? Acel cadou care poate parea neinsemnat:"uite am facut asta pentru tine!"(sper ca tocmai sa-ti fi facut eu tie un cadou benevol). Imposibilul este posibil numai atunci cand nu incerci, altfel devine aproape posibil.Ce alegi? posibilul sau imposibilul? ai vreo motivatie?
Dar mai sunt 2 luni si ceva...
Chiar daca prind ceva incredere de sine si descopăr o motivație nu stiu daca mai pot sa recuperez pentru a obtine o nota mare.
De unde sa incep sau cât sa învăț pe zi...
"Chiar daca prind ceva incredere de sine"...Gresit:tu ai incredere in tine, doar ca doreai sa-ti fie confirmat si de catre altii acest lucru. Felul ca inveti usor, fara sa repeti, fara sa te pasioneze denota acest lucru.Lipseste doar MOTIVATIA. UITE ce spui tu singur:"Problema este ca nu am ambitie si nu imi place matematica."Daca sunt cuvintele tale, sigur vei gasi singur si raspunsul, daca sunt ale celor din anturajul tau apropiat este un pic diferit.
anonim_4396 întreabă:
Catalin979 întreabă: