Conteaza de noroc. unele site-uri mai mici e posibil sa fie si tepe, dar site-urile mari nu prea cred ca dau tepe..problema este ca vei ajunge dependent de asta odata ce te apuci si iti vei baga fiecare banut in dorinta de a castiga tot mai mult si la urma vei pierde tot, pentru ca stiu cum este omul..nemultumit,vrea tot mai mult, iar la urma ajunga sa piarda tot
Unele site-uri n-au autorizatie, tu nu stiu daca vei pati ceva, dar cei care tin site-ul parnaie pe viata! Sfat prietenesc: Nu te apuca de pariuri, oricare ar fi ele!
Pai ajungi asa doar daca te duci mereu si incepi sa pariezi foarte des si chiar banii pe care nu tii permiti sa-i pierzi. eu nu pariez la nimic din ce tine de noroc , nu ca nu am noroc sau din astea dar cum spuneai si tu, ma tem sa nu intru in anturaje proaste deoarece sunt un om vorbaret si imi fac foarte usor prieteni ...plus ca sansele sunt ale naibi de MICI
Nu ma apuc! momentan o duc bine cu banii deci nu imi trebuie jocuri si pe viitor ma voi angaja...
intrebarea mea era doar de curiozitate si 'sa nu mor prost' sa stiu si eu despre ce e vorba, etc
Iti intra in sange acest ''microb'', cu cat vei castiga mai multi bani, cu atat vei baga mai multi, in cele mai intalnite cazuri pierzi banii. Eu ma abtin sa nu bag, cunosc fotbalul foarte bine, nu mai vreau sa bag, prefer doar sa-l urmaresc, fara sa-l pariez. E ok intrebarea ta!
Corect! chiar daca cunosti sau nu fotbalul tot nu garantezi ca poti sa iei. din auzite se spune ca fac foarte multe surprize si sunt tot mai multe blaturi...
Fotbalul adevarat a murit prin 2010, ca s-o spun p-aia dreapta, acum se fac blaturi peste blaturi si meciuri nasoale, doar pentru a le baga pariorilor banii in buzunar. Cat timp pariurile sportive nu vor disparea de pe glob, fotbalul o sa fie doar o afacere, nu si un sport in adevaratul sens al cuvantului! Unele case de pariuri de exemplu sponsorizeaza echipe de prin Franta, Spania si Italia, este clar ca bugetul lor este alcatuit si din banii pariorilor, nu mai ramane nimic de zis aici!
Corect, mare adevar!
fix acum 2 minute am vazut pe o pagina (tony poptamas) unde a postat un video acum 15h cu Romania vs Colombia si pe atunci acea echipa era cea mai buna si toti vorbeau despre ea iar noi i-am batut cu 3-1, juca si Hagi, daca ma crezi mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut videoul
Stiu ce zici, si mie mi se face pielea de gaina cand mai ma uit din cand in cand la meciuri fabuloase facute de anumite echipe!
Ai dreptate! dar nu cred ca se compara cu cele ale noaste, nu ca am fi cei mai buni dar totusi sa nu uitam de unde provenim, unde am crescut si unde am dat si noi prima data cu piciorul in minge
AlexMaftei2001 întreabă:
Alesia22 întreabă: