| Komarov a întrebat:

Pasta de dinti contine substante abrazive si cica poate sterge zgarieturile de pe telefon este adevarat?

3 răspunsuri:
| michael5813 a răspuns:

Doar zgaraieturi foarte fine! acelasi efect il are si axionul folosit de femei la spalat vasele!

| Komarov explică (pentru michael5813):

Pai da niste zgarieturi care dernajeaza vizual cica se sterg cu ceara d e lustruit dar nu pot fi sigur de asta

| michael5813 a răspuns (pentru Komarov):

Efectul daca dai cu ceara este acela ca va umple acele zgaraieturi dar ele de fapt raman acolo... oricum exista o solutie abraziva special conceputa pentru asa ceva dar e foarte scumpa si nu prea se merita! eu am folosit odata tot o pasta abraziva dar pentru auto si a avut efect dar nu mai am si mai nou am tras la pasla cu mare atentie ecranul acela protector dar numai la cele fara touch ca e riscant. am primit un n97 de pomana si am indraznit, a reusit "operatia" dar iti spun ca sareau scantei din plasticul ala! eu zic sa mergi la un service unde se vopsesc masini si roaga-i pe tipi sa te ajute cu putina pasta ca nu ai nevoioe de multa si pui pe o carpa de bumbac curata si slefuiesti fara a apsa foarte tare pana dispar zgaraieturile! succes!