| smiley92 a întrebat:

Permisul de conducere e rezistent la apa?
Intreb pentru ca am vazut pe cineva care l-a bagat in alcool si din cate stiu e cam acelasi material ca buletinul care nu e rezistent la apa deci nu ar rezista.

14 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Permisul este din plastic deci este waterproof certificat laughing

| mgtow a răspuns:

Are 2 lamine de plastic incins peste inscriptie fata verso. Daca le dezlipesti pe alea si il bagi in apa ramas bun carnet

| smiley92 explică (pentru Simpatic):

Plastic ca plastic dar imaginea se poate sterge.

| smiley92 explică (pentru mgtow):

Laminele alea rezista si la alcool? Alcoolul cam arde acele lamine sau folii peste care e imaginea.

| mgtow a răspuns (pentru smiley92):

Se inmoaie si se deterioreaza inscriptia pentru ca e un fel de hartie presata cu plastic combinat

| Simpatic a răspuns (pentru smiley92):

Ai tu dreptate, dar il poti lamina la aparat special de laminare ce se gaseste pe la librarii etc (se trage intr-o folie vidata de plastic, ca o punga ce nu obtureaza deloc imaginea!) si ii conferi astfel un strat in plus de protectie.
Apa ca apa dar alcoolul da poate dauna unui font facut cu o vopsea de calitate indoielnica cum este cea de pe permisul auto.

| smiley92 explică (pentru mgtow):

Si atunci ala cum l-a pus intr-un pahar cu alcool?

| wildthing a răspuns:

Dar de ce ai vrea sa-l supui unui asemenea test? Ce sa caute permisul in apa sau alcool? El e facut sa-l pastrezi in portofel si sa-l protejezi pe cat posibil.

| smiley92 explică (pentru wildthing):

Vreau sa stiu pentru mine daca e posibil asta.

| wildthing a răspuns (pentru smiley92):

Mie la prima vedere, mi se pare ca ar rezita la apa; pare plastic. Eu insa nu mi-as testa permisul in felul asta; nu am chef sa umblu sa-mi fac altul dupa aia, in caz ca se deterioreaza in vreun fel. happy

| mgtow a răspuns (pentru smiley92):

El stie mai bine avea laminele de plastic si normal ca protejeaza

| smiley92 explică (pentru wildthing):

Pai ori pare ori e?

| JulyDreams a răspuns:

Incerci sa-ti dezinfectezi permisul? big grin Poti sa il tii intr-un loc izolat o vreme... virusul nu supravietuieste pe suprafete mai mult de o saptamana.

| smiley92 explică (pentru JulyDreams):

Na dar totusi trebuie sa il ud cumva si pe el, mai trebuie spalat.
Nu a patit-o nimeni sa il bage cineva in masina de spalat?
Leii astia de plastic nu cred ca se decoloreaza, o fi din acelasi material si permisul?