Întrebare recomandată | Elelena65 a întrebat:

Ploșnițele se pot lua de la hainele de la second-hand? Sunt dezinfectate înainte de a ajunge în magazine? Întreb, pentru că eu îmi mai iau haine de la second-hand, îmi plac pentru că găsesc haine de calitate, sunt unice, pe care nu le găsesc în magazine și ieftine dar nu aș vrea să am surpriza să vin cu ploșnițe acasă pentru că am avut în trecut și foarte greu am scăpat de ele. Cum aș putea să previn acest lucru, să nu pățesc asta cu hainele cumpărate?

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De cand cumperi de acolo ți-au apărut ploșnițe?

| Elelena65 explică (pentru darrio2007):

Nu,până acum nu am avut probleme

| darrio2007 a răspuns (pentru Elelena65):

Deci, concluzia care este?

| Elelena65 explică (pentru darrio2007):

Mi-a spus o prietenă că există această posibilitate și dacă îmi cumpăr de la second să le spăl la temperatură mare. Dar problema este că pe etichetă este trecut la majoritatea că trebuie spălate la 30 de grade, deci automat dacă le spăl la o temperatură mare se pot deteriora.

| LisaJulie a răspuns:

Verisoara mea suspecteaza ca are ceva pe haine din cauza plosnitelor din apartament

| Cipi1212 a răspuns:

Nu ar trebui să fie ploșnițe dacă magazinul second-hand este curat.

| Ionut2025Tz a răspuns:

1. Da se pot lua.
2. Nu sunt spalate.
3. Le speli la 90 de grade.

| gllopel a răspuns:

Hainele de la SH sunt dezinfectate inainte de a intra in magazin. Nu simti mirosul care iti arde narile cand intri? E dezinfectantul.

| Elelena65 explică (pentru gllopel):

Super,înseamnă că nu am de ce să îmi fac griji. Oricum eu le bag la spălat înainte de a le purta