Verisoara mea suspecteaza ca are ceva pe haine din cauza plosnitelor din apartament
Mi-a spus o prietenă că există această posibilitate și dacă îmi cumpăr de la second să le spăl la temperatură mare. Dar problema este că pe etichetă este trecut la majoritatea că trebuie spălate la 30 de grade, deci automat dacă le spăl la o temperatură mare se pot deteriora.
Hainele de la SH sunt dezinfectate inainte de a intra in magazin. Nu simti mirosul care iti arde narile cand intri? E dezinfectantul.
Legal, asa ar trebui - sa fie dezinfectate. Practic insa, nu stiu daca se mai face lucrul asta. Unele magazine se ascund sub titulatura de Outlet si astfel aduc si haine SH.
Dar ce folos ca ar fi dezinfectate, daca sunt probate de altii inaintea ta? Te poti alege cu alte "minuni": paduchi de corp, scabie etc. Asta e valabil si la mall.
Despre plosnite nu stiu, dar ca sa eviti infectarea cu ecto-paraziti, e bine sa tii hainele in carantina cateva zile, le pui intr-un sac de plastic inchis ermetic. 10 zile ca sa omori chiar si paduchii de corp.
Apoi le poti spala la temperatura recomandata pe eticheta, iar in loc de balsam adaugi dezinfectant (Igienol, Sanytol etc chiar si Lidl are dezinfectant).
Tot ca masura de precautie, e bine sa nu le speli cu restul hainelor pe care le folosesti in mod normal.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: