| Minculescu_Andrei_1995 a întrebat:

Pot sa cumpar un paysafecard cu lei?
De exemplu daca vreau un paysafe de 20 euro pot sa dau suma in lei adica aproximativ 100 leo?

Răspuns Câştigător
| Evolution a răspuns:

Logic... la noi numai cu lei se cumpara paysafecard.
Sunt tolomate cu touchscreen care iti incarci telefoanele etc. acolo au si paysafecard (gen zebra pay), dai pe paysafecard si ai valori fixe gen 25, 50, 100, 200 de lei. Alegi ce valoare vei, dai banii si cam asta e.
Paysafecard de fapt e un bon de casa, iti printeaza un bon cu un cod pin pe el, codul ala il pui online pe site/urile sau jocurile unde accepta metoda asta de plata.
Pe acel paysafecard ai lei dar automat cand platesti online iti converteste.
Daca platesti gen 4 euro si tu ai 5 euro si ceva pe codul ala, iti ramane rest 1 euro care poti sa il folosesti mai departe (pastrezi bonul cu codul).
Sau poti sa mai cumperi un paysafecard de 25 de lei (vine cam aproape 6 euro) si cu 1, 21... si ceva de euro care ti-a ramas poti sa le combini si sa platesti gen 7 euro la o plata, alegi sa platesti cu 2 coduri de paysafecard, le introduci amandoua si e ca si cum le-ai combina.

Deci ca o concluzie, in Romania logic ca se plateste cu lei, gasesti si la case unde este paypoint, iti va da un bon cu cod. Poti verifica online sold (cat mai ai pe cod) pe site'ul oficial, pui codul si vezi cati bani mai ai pe el.
In fine, asta tine locul la un card, asa plateam eu online la anumite jocuri cand nu aveam card visa, iti recomand totusi sa iti faci un card visa de la banca transilvania de exemplu, te scuteste de sumele fixe si sa te duci mereu la magazin si sa cumperi coduri + poti folosi si la cumparaturi.

5 răspunsuri:
| dreamlike a răspuns:

Da poti. Te duci la un magazin care are apartul acela special si ii spui ca vrei un Pay Safe de 100 de lei sau de cat il vrei tu.

| aLExaNdRuUUul a răspuns:

Da logic ca poti, te duci la magazin si cumperi de cati lei vrei tu.

| Faur_Liviu_Mihai_1986 a răspuns:

Am și eu o nedumerire. Intr-adevar tonomatul oferă bonuri de 25 50 100 șamd. Dar eu am nevoie de unul de doar 20 lei. Cum procedez? Mulțumesc.

| Opre_Alex_1990 a răspuns (pentru Faur_Liviu_Mihai_1986):

Nu poți sunt sume fixe poți alege intre 25, 50, 100, 200

| iDaneel a răspuns:

Iti faci un cont pay safe, si te duci undeva unde are Pai Point eu incarc la mine in sat, si spui vreau si eu o imcarcare Pay safe de 100 de lei cu chitanta si iti da chitanta, intri pe app si bagi codul de pe bon si iti intra banii in cont...