Stefan
| Stefan a întrebat:

Primarul municipiului Bucuresti Sorin Oprescu vrea 20 de ceasuri suflate in aur de 24 de carate, in valoare de 710.000 de euro in parcurile din capitala.Va întreb voi ce parere aveti la modul cum se cheltuiesc banii nostri colectati prin taxe si impozite?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit si eu de prostia omeneasca... e prea de tot, chiar isi bat joc de tara asta, in fine de bucuresti... pai cum? cand te vei uita la ceasuri,"hipnotizat" de frumusetea lor sigur vei calca intr-o groapa...cheltuieli proaste, trebuie schibat totul in tara asta, incepand de la "cei de sus"happy

11 răspunsuri:
| pepe a răspuns:

Stau şi mă gândesc, câţi copii sărmani sau bătrâni neajutoraţi ar putea fi ajutaţi cu atâţia euro?

| Dorinel a răspuns:

Spune-mi si mie cand le pune si pe unde le pune...ca am eu grija sa dispara intr-o noapte laughing)

| sorin a răspuns:

Tu crezi ca ceasurile alea costa atat, pai cum altfel vrei sa fure banii, asta e singura solutie aberatii din astea. Ori schimba bordurile ori pun ceasuri, bani sa iasa niciodata in lipsa de imaginatie.

| viki a răspuns:

In plina criza financiara oh go on
N-am ce sa zic, dar anul asta au fost artisti in Romania, cum n-au fost in toti anii.laughing si cica e criza...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia-s nebuni straight face
si pe bietii bugetari ii trimit in concediu fortat...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar doreste sa faca asta, atunci chiar ii compatimesc pe bucuresteni; insa au ceea ce au votat.sa fie sanatosi, si nu intotdeuna un medic de succes poate fi un primar de succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suflate cu aur, sper ca este o gluma, altfel oprescu nu face el cat toate ceasurile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea sa stiu doar cat este comisionul lui la afacerea asta. Tara arde, baba se piaptana si oprescu aureste bucurestiul. Cam asta ne lipsea si cocoasa de pe spate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si vreau sa mai completez pentru @eu_o_mare_enigma; oprescu nu a fost medic de succes. Toate lucrarile pentru a deveni chirurg si apoi profesor i-au fost facute de altii. A facut la viata lui vreo 13 operatii. Puteti gasi acestea in ziarele din campanie, si cu mult inainte cand s-a descoperit ca nu el si-a facut lucrarile si a fost tam-tam in presa si tv. Cred ca in ziarul la care activeaza C. T. Popescu. nu stiu, Adevarul sau Gandul...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@oliana-eu am vrut sa fiu politicos cu el.totusi a fost si este medic chirurg.ca este sau nu de succes, asta este altceva.

| frida0purple a răspuns:

Am auzit asta.
Cred ca si eu as administra banii mai bine!