Am auzit si eu de prostia omeneasca... e prea de tot, chiar isi bat joc de tara asta, in fine de bucuresti... pai cum? cand te vei uita la ceasuri,"hipnotizat" de frumusetea lor sigur vei calca intr-o groapa...cheltuieli proaste, trebuie schibat totul in tara asta, incepand de la "cei de sus"
Stau şi mă gândesc, câţi copii sărmani sau bătrâni neajutoraţi ar putea fi ajutaţi cu atâţia euro?
Spune-mi si mie cand le pune si pe unde le pune...ca am eu grija sa dispara intr-o noapte )
Tu crezi ca ceasurile alea costa atat, pai cum altfel vrei sa fure banii, asta e singura solutie aberatii din astea. Ori schimba bordurile ori pun ceasuri, bani sa iasa niciodata in lipsa de imaginatie.
In plina criza financiara
N-am ce sa zic, dar anul asta au fost artisti in Romania, cum n-au fost in toti anii. si cica e criza...
Si vreau sa mai completez pentru @eu_o_mare_enigma; oprescu nu a fost medic de succes. Toate lucrarile pentru a deveni chirurg si apoi profesor i-au fost facute de altii. A facut la viata lui vreo 13 operatii. Puteti gasi acestea in ziarele din campanie, si cu mult inainte cand s-a descoperit ca nu el si-a facut lucrarile si a fost tam-tam in presa si tv. Cred ca in ziarul la care activeaza C. T. Popescu. nu stiu, Adevarul sau Gandul...