Exista doar posibilitatea sa trimiti acele email-uri direct la gunoi si sa nu te mai sacaie cand intri pe mess.Ca sa faci asta dai click dreapta pe un email de la acea peroana apoi dai "Filter emails like this".Iti va aparea o casuta si in josul ei apare scris "Then move the message to" si apoi selectezi "Trash". Sper ca te-am ajutat si Good Luck!
Eu nu stiu daca se poate bloca dar ori ai putea sa-i dai ignore ori sa-ti faci alt e-mail. Sper ca te-am ajutat!
Emailurile acealea sunt mai mult ca sigur, de la niste escroci. Daca iti trimit link-uri nu le deschide pentru ca iti vor virusa calculatorul si iti poate fura detalii personale sau legate de afacerea ta.Nustiu cum sa le blochezi, si eu primesc astfel de mesaje.
In mare, stiu de la cine vin mailurile, insa sunt niste tampenii... ceva gen citate din diverse reviste feminine. Si, cum nu ma intereseaza sa slabesc, sa mananc nu stiu ce hasmatuchi crud, sa traiesc 130 de ani sau sa fac sport bicicland in casa pe vreun aparat de tortura, chiar n-am niciun chef de mailurile lui cu sfaturi populare.
Din pacate, indiferent unde as da click dreapta pe mesajele alea, nu-mi apare nimic din ce-mi spui tu. Poate din cauza ca nu am schimbat interfata la mail? O am in continuare pe cea veche, pentru ca asta noua nu-mi place.
Imi pare rau. Daca zici ca o ai pe cea veche nu te pot ajuta.Dar incearca sa cauti si acolo poate vei gasi.Pe mine cel putin cand ma enerveaza ceva nu ma las pana nu ii dau de cap.
Incearca sa introduci e-mail-urile respective in lista de contacte si apoi sa le dai ignore.
Selectezi mailurile respective si le dai spam ca de fiecare data sa le primesti acolo. la versiunea veche de ymail ai sus in stanga Optiuns -> Mail options? Acolo ai mai multe facilitati pentru a bloca anumite adrese.
Dhhyyyy întreabă: