Întrebare recomandată | Aly11316 a întrebat:

Puteți afla dacă eu ca studenta(anul 1) pot merge cu trenul acasă sau la facultate(dus întors de mai multe ori, fără limită)gratuit? Dacă fac cerere la secretariatul facultății îmi poate deconta total? Știe cineva? Facultatea este una cunoscuta din Jud Iasi.

Răspuns Câştigător
| Werrich a răspuns:

Nu conteaza facultatea, Guvernul Cîțu a scos gratuitatea studentilor pe tren, studentii vor plati 50% din taxa de bilet.
https://www.digi24.ro/......it-1449498

7 răspunsuri:
| user6789 a răspuns:

Ministerul Transporturilor ofera reducere de 50% la biletele de tren, nu facultatea. Anii trecuti reducerea era de 100%, adica erau gratuite orice calatorii cu trenul pentru studenti, dar din martie e doar jumate.

| Frank51 a răspuns:

Înainte era doar un bilet gratis pe zi, acum fiind 50% reducere poți lua bilete nelimitate cu 50%.

| Catrice a răspuns:

"Puteți afla dacă eu ca studenta... Facultatea este una cunoscuta din Jud Iasi" bine ca întrebi de niște chestii basic care au legătură cu legile în vigoare ca altele n-avem cum sa ghicim.

| Aly11316 explică (pentru Catrice):

Pur și simplu n-am vrut sa specific facultatea, nu ca mi-ar fi rușine cu ea, probleme? Site-ul acesta este special pentru întrebări, nu te-am pus sa ghicești facultatea.

| Aly11316 explică (pentru Frank51):

Am inteles, mulțumesc

| Werrich a răspuns:

Mulțumesc frumos pentru fundă ^^

| Vântulalb a răspuns:

Nu mai exista "fara limita gratuit" tot din cauza studentilor care faceau abuz de calatorii. Doar 50% din valoarea biletului de clasa a II-a.