| SamsungElectronics a întrebat:

Sa mergi la lucru chiar este o necesitate în viață?

Cu ce ajută lucru în viața asta?

Mulțumesc

14 răspunsuri:
| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

Sa mergi la lucru nu e o necesitate, dar banii sunt.Deci mda cam ideea e asta oamenii saraci, oameni de rand isi vand timpul pentru banii, iar oameni care au banii isi dau banii ca sa cumpere timp liber.Deci de asta e intelept ca de cand esti tanar sa cauti cat mai repede o modalitate de a face bani repede si multi.Asta nu prea inteleg astia care zic domne la ce imi trebuie mie bani multi, pai iti trebuie ba ca daca esti milionar sa zicem, nu mai pierzi 8 ore ca bou muncind pentru altul, alea 8 ore le traiesti facand ce iti doresti tu.acele 8 ore sunt o treime din zi, si daca stai sa te gandesti de la 18 ani sa zicem ca muncesti pana la 63 sa zicem, asta ar fi 45 de ani de acelasi program, asta ar insemna ca din 45 de ani, 15 anii i-ai muncit ca bou pentru niste maruntis, 15 i-ai dormit si altii 15 i-ai cam irosit facand niste chestii neimportante gen sa cresti animale, sa plantezi niste rahaturi in gradina si tot felul de chestii neimportante la sfarsitul zilei.Ii mai aud pe martalogii astia batrani ca domne eu toata viata am fost om corect eu am muncit pe nimic si altul a facut bogatie facand manevre, in primul rand daca esti destept faci bani legal nu cu scheme, in al doilea rand la sfarsitul vietii conteaza daca ai facut ce ti-a placut daca ai stiut sa profiti de ocazii, nu daca tu ai fost un nea ion si ai fost corect in a face bani.Nu cred ca merita sa zicem 20 de ani de muncit doar pentru ca ai vrut sa fii corect, daca maine intreb toti oamenii batrani nu cred ca zice unu ca merita sa muncesti 20 de ani, 20 sa-i dormi si asa mai departe, si probabil alti 10 munciti prin curte sau alte rahaturi doar ca sa FII OM CORECT SI MODEST, nu ma intelege gresit nu zic sa faci ilegalitati, ma refer ca oamenii in viata ar trebui sa-si asume niste riscuri de a incerca chestii sa-si depaseasca conditia de a fi doar niste sclaveti cu joburi normale si cu marile lor '' realizari'' de a se casatori si de a se multiplica, de a vedea mai departe de atat.

Bula
| Bula a răspuns:

Mersul la lucru are 2 scopuri:
1. Invatarea trairii in colectiv
2. Invatarea functionarii banilor
Se poate trai si fara bani, in afara unui colectiv, daca deja ai o minima experienta de viata, dar este mai riscant.

| RAY a răspuns:

Sa vedem? Poți locui undeva,nu sub pod,ai și căldură mai ales iarna,ai banii de mâncare sau poți intra in post negru, îți cumperi haine că alea te fac om,ai și un telefon și internet sa intri pe TPU,fara banii nu ai nimic nici iubita,care ar sta cu un boschetar falit? Societatea te judeca după fizic,haine,intelectual vorbind poți citi cărții de filozofie Socrate,Platon,poți investi în tine ceea ce și recomand,investiți în carieră, Intr un curs unde să faceți practica, eu de mic îmi place să repar diverse electronice acum lucrez in domeniu, eram obsedat de asta, fa ceea ce îți place dar asta necesita banii sa înveți

| VoidEternal a răspuns:

Te ajuta sa nu mori de foame.

Alternativa e sa fii un parazit cu 0 demnitate.

| BaiatulElita a răspuns:

Înainte sufereai de faptul ca de ce iOS este mai bun ca android, păi ca să știi îți răspund acum și la întrebarea aia! Androidul nu face decât să se blocheze după 2 ani de zile și nu e bun de nimic.e și ieftin și are niște poze de zici ca le faci cu interfonul laughing), și chiar e necesitate sa mergi la lucru ca altfel sa o ajungi un șomer ce va sta pe jos și se va juca cu frunzulițele cu curuletul gol laughing)

| cfrtobias a răspuns:

Sa imi dai vreo 100 Samsung de cele mai nou modele si asa poate nu merg la lucru

| davidsanduandrei1 a răspuns:

Samsung Realll?!

| johnnny123 a răspuns:

Dacă poți să-ți asiguri existența în alt mod (legal), nu este o necesitate. Ești moștenitorul vreunui milionar?

| Aniriaspsi a răspuns:

Sa mergi la lucru te ajuta sa trăiești! Nu mai stati pe banii parintilor și învățati sa fiti independenti

| Ilovedinero a răspuns:

A, nuuu, îti aduce moșul

| ALM2000RO a răspuns:

E o necesitate pentru unii, depinde de context. Dacă are cine să te întrețină pe termen foarte lung, nu-i nevoie să muncești. big grin

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. Să ai de mâncare.

| SamsungElectronics explică (pentru BaiatulElita):

Dați peste gură mai bine

| MarianWLF a răspuns:

Nu e necesar, mai bine stai pe banii parintilor, pe pensia lor, dupa ajungi la batranete in strada neavand o zi lucrata pe cartea de munca, viitorul suna bine happy

Întrebări similare