Pai... dupa ce el se schimba , i se creaza alti neuroni, altii mor, altii se nasc intelegi?
Daca tie iti paralizeaza o mana asta inseamna ca esti alt om? Nu. Asta inseamna ca esti acelasi om, dar cu capacitati mai putine acum.
Daca i-au murit neuronii si l-am invia asta inseamna ca i-am invia si (o parte din) neuroni. Deci ar fi acelasi om
Cum sa aiba amintiri, daca toti neuronii i-au murit?
Mici macar de repirat n-ar mai putea
Viata psihica a unui om este in creier (nu in mana), mai precis in neuronii din creier. Daca neuronii mor in mod natural, putini si distribuiti aleatoriu, mintea poate completa fragmentele de informatie pierdute, dar daca mor brusc in masa, cu informatia pierduta se pierde si o parte din personalitate. Din pacate.
Doar daca am face o copie despre intreg continutul creierului lui, iar ulterior am reincarca in alt creier sanatos.
Tot ce stii acum ai sti si dupa copiere.
Doar ca, spre surpriza ta, ai avea un alt corp.
Daca ai murit, dar inca nu e coma cerebrala sau s-a facut copia inainte de moarte, atunci teoretic ar fi posibil sa se replanteze toate cunostintele salvate si sa-ti continui viata in alt corp, cu constiinta ca esti tot tu, dar arati altfel.
Daca s-ar face clonarea corpului si s-ar copia in el continutul creierului tau, atunci poate nici nu ti-ai da seama ca esti "altfel".
Amintirile si constiinta sunt informatii stocate in memoria, in creierul tau, ca si la un calculator.
Va urma in curand si vremea cand acele informatii se vor putea copia sau chiar inlocui.
anonim_4396 întreabă: