Pai fara efort nu pica nimic din cer... Sau ma rog, unor le pica, dar vorbim aici de majoritatea.
Pai lucrezi că sa câștigi. La un moment dat când vin banii ai sa ai și timp de altele.
.....pai logic, dar întrebarea mea e măcar cum poți să lucrezi 16/24? Eu cred că e fake nu cunosc personal pe nimeni, marea majoritate lucrează normal 8-10 h pe zi, nimic mai mult, dar oricum eu am voința că am antrenat o ani de zile și come on sunt joburile de la stat unde aia au bani fara efort, Romanica.
Uite se poate.
cunosc o persoana care cand si a deschis firma primii 4 ani a lucrat zilnic de la 8 la 9 seara. Era mereu la birou uneori si in weekend, Acum firma e matura, are angajati, banii vin si el se poate relaxa. Dar lucra lejer 12 ore pe zi.
CAt despre joburile la stat, ma indoiesc ca ai vazut tu milionari din salariul de buigetar. Sa nu confundam furatul cu un job cinstit la stat.
Strangi bani si cu banii investesti intr-o afacere mica si tot asa pana ajungi mai sus
Pai si unde sunt raspunsurile la ceel 3 intrebari puse de mine?
Daca ar exista raspunsuri obiective la toate intrebarile toata lumea ar fi milionara. Un raspuns ce nu te va satisface este urmatorul: De muncit trebuie sa muncesti indiferent de ce vezi pe internet, lucreaza ceva ce iti place si cand iti permiti, poti sa deschizi o afacere sau investesti banii.