| Marius131415 a întrebat:

Sa presupunem ca vrei sa devii milionar,foarte bine,fiecare cum stie,numai ca, daca vrei sa ajungi acolo trebuie sa muncesti 16h pe zi,bravo celor care fac asta, iar acum intrebarile mele sunt 1.cum poti face asta? pentru ca e foarte epuizant si nu se poate, deci tu practic nu stiu daca ai timp nici sa mananaci daca din 24 lucrezi 16. Iar intrebarea 2 ce sens si cu ce scop sa lucrezi 16/24 daca tu nu faci absolut nimic pe langa? Care-i logica?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai fara efort nu pica nimic din cer... Sau ma rog, unor le pica, dar vorbim aici de majoritatea.

Pai lucrezi că sa câștigi. La un moment dat când vin banii ai sa ai și timp de altele.

5 răspunsuri:
| Dvi2002 a răspuns:

Strangi bani si cu banii investesti intr-o afacere mica si tot asa pana ajungi mai sus

| Marius131415 explică (pentru Dvi2002):

Pai si unde sunt raspunsurile la ceel 3 intrebari puse de mine?

| computerworm412 a răspuns:

Daca ar exista raspunsuri obiective la toate intrebarile toata lumea ar fi milionara. Un raspuns ce nu te va satisface este urmatorul: De muncit trebuie sa muncesti indiferent de ce vezi pe internet, lucreaza ceva ce iti place si cand iti permiti, poti sa deschizi o afacere sau investesti banii.

| Marius131415 explică (pentru suntserios):

.....pai logic, dar întrebarea mea e măcar cum poți să lucrezi 16/24? Eu cred că e fake nu cunosc personal pe nimeni, marea majoritate lucrează normal 8-10 h pe zi, nimic mai mult, dar oricum eu am voința că am antrenat o ani de zile și come on sunt joburile de la stat unde aia au bani fara efort, Romanica.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Marius131415):

Uite se poate.
cunosc o persoana care cand si a deschis firma primii 4 ani a lucrat zilnic de la 8 la 9 seara. Era mereu la birou uneori si in weekend, Acum firma e matura, are angajati, banii vin si el se poate relaxa. Dar lucra lejer 12 ore pe zi.

CAt despre joburile la stat, ma indoiesc ca ai vazut tu milionari din salariul de buigetar. Sa nu confundam furatul cu un job cinstit la stat.