| grigor3 a întrebat:

Sa zicem ca esti la pregatire la o profesoara de matematica,ci nu la profa cu care faci tu matematica, profa la care faci meditatii se poate sa-i spuna propriei tale profe ca faci pregatire la ea? sau nu se spune astfel de lucruri? se poate afla, daca da se poate supara profesoara mea avand in vedere ca ma inteleg bine cu ea?

5 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

1. Profesoarele nu discuta astfel de subiecte.
2. Nu ar avea de ce sa se supere, profesorii sunt constienti ca elevii lor recurg deseori la mediatii.

| grigor3 explică (pentru Deliiiia):

Ai dreptate, dar profa asta a mea face si ea pregatire, dar am ales pe cineva mai bun, de aia! deci zici ca e imposibil sa vorbeasca despre asta? numai daca ar fi prietene apropiate, dar sigur nu sunt!

| Deliiiia a răspuns (pentru grigor3):

Nu, stai linistit/a. happy

| Adry05 a răspuns:

Depinde, sunt din acelasi liceu? Atunci e posibil sa afle sau daca sunt cunostinte apropiate, gen sa se opreasca sa vorbeasca si astea. Daca nu, atunci n-au de unde.
Depinde de profesoara, pe moment cu siguranta o sa-i pice prost ca nah, o numesti incompetenta in mod indirect. Daca se si razbuna pe tine din aceasta cauza, tine de ea ca om.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea cred ca discuta. Profesorii sunt discreti de acest subiect si nu cred discuta despre fiecare elev in parte, la care dintre ele face pregatire.