| Kosner a întrebat:

Sal TPU!
Am si eu o intrebare:
~Care este basmul ce se termina cu triumful raului si dc?
plz. Am nevoie urgent
p.s- Cred ca basmul e "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" insa nu l-am citit si as avea nevoie sa stiu dc se incheie asa. laughing

Cred ca v-ati prins voi winking

7 răspunsuri:
| akka4 a răspuns:

Sincer nu cred ca ar fi vreunul. sau nu l-am citit eu pana acum.winking dar definitia basmului spune clar ca binele triumfeaza tot timpul.

| Cutitaru_Gelache_1991 a răspuns (pentru akka4):

Triumfeaza tot timpul. poate triumfàhappy

| akka4 a răspuns (pentru Cutitaru_Gelache_1991):

Multumesc pentru corectie domn profesor. dar totusi nu inteleg care este scopul tau in discutia asta atata timp cat nu ajuti cu nimic la intrebarea lui Kosner. te bagi ca un supozitor in ureche asa aiurea. crede-ma ca mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta daca nu ai un raspuns pentru aceasta intrebarewinking hai la revedere

| Cutitaru_Gelache_1991 a răspuns (pentru akka4):

Ma nebunule, raspunsul l ai dat tu, daca omu citea inainte definitia basmului si ar fi dat seama. oricum vad ca tu esti cu cearta pe aici.

| akka4 a răspuns (pentru Cutitaru_Gelache_1991):

Nu sunt fratele meu cu cearta. sunt cat se poate de pasnic. doar ca de multe ori din graba sau din alte motive mai scapa cate un cuvant incorect gramatical pe aici, sau chiar scris fara o litera.

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Basmul "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte " m-a socat laughing l-am citit cand am fo mai mic laughing am ramas traumatizat laughing si acum am luat-o pe calea raului smug rolling on the floor

| Kosner explică:

Mda. mersi pentru raspunsuri dar nu m-au ajutat nici unul sad... Astazi am avut insa ora de lb Romana si basmul era intr-adevar "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" si am aflat si cauza terminarii basmului intr-un mod foarte neplacut sad

oricum mersi pentru toate raspunsurile... Cele ce au avut legatura cu intrebarea mea happy.
Din pacate nu pot sa dau niciunuia fundita sad