Sincer nu cred ca ar fi vreunul. sau nu l-am citit eu pana acum. dar definitia basmului spune clar ca binele triumfeaza tot timpul.
Multumesc pentru corectie domn profesor. dar totusi nu inteleg care este scopul tau in discutia asta atata timp cat nu ajuti cu nimic la intrebarea lui Kosner. te bagi ca un supozitor in ureche asa aiurea. crede-ma ca mai bine ar fi sa iti vezi de treaba ta daca nu ai un raspuns pentru aceasta intrebare hai la revedere
Ma nebunule, raspunsul l ai dat tu, daca omu citea inainte definitia basmului si ar fi dat seama. oricum vad ca tu esti cu cearta pe aici.
Nu sunt fratele meu cu cearta. sunt cat se poate de pasnic. doar ca de multe ori din graba sau din alte motive mai scapa cate un cuvant incorect gramatical pe aici, sau chiar scris fara o litera.
Basmul "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte " m-a socat l-am citit cand am fo mai mic am ramas traumatizat si acum am luat-o pe calea raului
Mda. mersi pentru raspunsuri dar nu m-au ajutat nici unul ... Astazi am avut insa ora de lb Romana si basmul era intr-adevar "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte" si am aflat si cauza terminarii basmului intr-un mod foarte neplacut
oricum mersi pentru toate raspunsurile... Cele ce au avut legatura cu intrebarea mea .
Din pacate nu pot sa dau niciunuia fundita
Luisa1234567890 întreabă:
User20121610 întreabă:
roby223 întreabă: