| Alișa00000000000 a întrebat:

Sall all...este adevarat ca cei care iti apar pe peretele tau de profil de la facebook in stanga sunt cei care ti-au vizitat profilul?happy, cine stie are fundita

Răspuns Câştigător
| angel74dm a răspuns:

Nu, aceia sunt prietenii tăi... De fiecare dată când intri la profil, vor fi tot alţii, se schimbă aleatoriu. Dacă vrei să probezi asta, intră pe profilul tău, apoi pe al unui prieten, după aia la 10 secunde din nou pe profilul tău, apoi pe al altei persoane, apoi iar pe al tău şi tot aşa, o să vezi că-s tot alţii...

6 răspunsuri:
| FesCuDungi a răspuns:

Nu, nu exista inca o "aplicatie", daca pot sa zic asa, creata de cei de la facebook pentru a putea vedea cine ne-a vizitat profilul sau nu!

| trăncănici a răspuns:

Aia e lista de prieteni, pe fb nu e ca pe hi5 sau netlog.pe fb nu se vede cine ţi-a vizitat profilul.

| คlєxヅ a răspuns:

Nu, aceia sunt prietenii tăi... De fiecare dată când intri la profil, vor fi tot alţii, se schimbă aleatoriu. Dacă vrei să probezi asta, intră pe profilul tău, apoi pe al unui prieten, după aia la 10 secunde din nou pe profilul tău, apoi pe al altei persoane, apoi iar pe al tău şi tot aşa, o să vezi că-s tot alţii...
Nu, nu exista inca o "aplicatie", daca pot sa zic asa, creata de cei de la facebook pentru a putea vedea cine ne-a vizitat profilul sau nu!
Sunt cu totul altii care sunt de pe facebook ca am si eu cont dar nu imi arata prietenii acolo arata pe cei care vor ei sa ii puna daca vor ei ma pun si pe mine...

| Raluka111 a răspuns:

Eu cred ca cei care iti apar pe perete sunt postari de a le prietenilor si de a paginilor de Facebook pe care le'ai vizitat.
Parerea meabig grin

| angel74dm a răspuns (pentru คlєxヅ):

Măi tâmpitule, ce copiezi de la alţii? Dacă n-ai inspiraţie, nu mai răspunde la întrebări...

| PinkPanther a răspuns:

Nu stii sa citesti? in stanga deasupra pozelor scrie friends/prieteni, nu visitors/musafiri sau cum vrei sa le spui. Fb nu iti arata cine ti-a vizitat profilul, ai vrea sai ai u atatia vizitatori pe zi laughing)