| Lungoci_Maryan_1998 a întrebat:

Sall cine imi poate da si mie un program asemanator cu Adobe flash player dar sa consume mai putine resurse.Cel mai bun raspuns FUNDA

Răspuns Câştigător
| Chezz a răspuns:

Presimt ca ai un pc mai slabut. Poti incerca Google Chrome versiuna mai veche care consuma putin sau un Flash Player mai vechi cam astea sunt rezolvarile. Bafta! Funda? xD

| Lungoci_Maryan_1998 explică (pentru Chezz):

Nu-mi merge o versiune mai veche dar oricum funda ca ai incecrat sa ma ajuti

8 răspunsuri:
| supermdmario a răspuns:

Adobe flash player este cel mai bun si nu consuma resurse multe. fara el nu poti vedea nici-ul obiect in format flash, pe net.mai degraba, ti-ai mai adauga cativa rami la pc.alternativa este divx plus web player, dar consuma si mai mult, oricum, incearca-l

| Lungoci_Maryan_1998 explică (pentru supermdmario):

La mine flash player consuma mai mult de 100 mb

| tudo393 a răspuns (pentru Lungoci_Maryan_1998):

La mine nici nu apare ca ruleazalaughing.Ia-ti windows 7 ultimate pe 32 biti, si avast(iti dau eu licenta) si crede-ma ca majoritatea virusilor nu sunt detectati de antivirushappy.

| Lungoci_Maryan_1998 explică (pentru tudo393):

Ce sa fac cu avastu daca nu detecteaza virusi

| tudo393 a răspuns (pentru Lungoci_Maryan_1998):

Pai am zis la general ca aproape toate antivirusur-ile nu detecteaza virusii..doar asa cate un site cu potential ridicat de infectare.Si pe aceasta cale iti recomandam Avstul, pentru. ca am si licentahappy

| tudo393 a răspuns:

Din cate stiu eu, pe Chrome nu iti mai trebuie Flash, dar iti trebuie la multe programe..asa ca ramai cu el, si sincer nu inteleg cum iti consuma mult.Are o problema windowsu', e vreun virus...

| Lungoci_Maryan_1998 explică (pentru tudo393):

Am antivirus de la bitdefender si nu-mi arata niciun virus si in fiecare saptamana dau scanare cu mbam