Presimt ca ai un pc mai slabut. Poti incerca Google Chrome versiuna mai veche care consuma putin sau un Flash Player mai vechi cam astea sunt rezolvarile. Bafta! Funda? xD
Adobe flash player este cel mai bun si nu consuma resurse multe. fara el nu poti vedea nici-ul obiect in format flash, pe net.mai degraba, ti-ai mai adauga cativa rami la pc.alternativa este divx plus web player, dar consuma si mai mult, oricum, incearca-l
Din cate stiu eu, pe Chrome nu iti mai trebuie Flash, dar iti trebuie la multe programe..asa ca ramai cu el, si sincer nu inteleg cum iti consuma mult.Are o problema windowsu', e vreun virus...
La mine flash player consuma mai mult de 100 mb
Am antivirus de la bitdefender si nu-mi arata niciun virus si in fiecare saptamana dau scanare cu mbam
Nu-mi merge o versiune mai veche dar oricum funda ca ai incecrat sa ma ajuti
La mine nici nu apare ca ruleaza.Ia-ti windows 7 ultimate pe 32 biti, si avast(iti dau eu licenta) si crede-ma ca majoritatea virusilor nu sunt detectati de antivirus.
Pai am zis la general ca aproape toate antivirusur-ile nu detecteaza virusii..doar asa cate un site cu potential ridicat de infectare.Si pe aceasta cale iti recomandam Avstul, pentru. ca am si licenta
ColaStar întreabă:
AlexMaftei2001 întreabă: