Pai, am 4s, nu stiu ce sa iti spun, imi place! E un telefon frumos, singura problema ar fi personalizarea, adica e acelasi meniu ca la toate iphone-urile, cu toate folderele imprastiate pe ecran, adica poti sa pui mai multe lucruri intr-un folder, dar totusi cred ca a fost creeat pentru a usura munca, adica sa nu intri in 10000 de foldere ca sa gasesti ceea ce cauti. Asta ar fi un minus, din partea mea, iar un al doilea este ecranul, fie ca esti fan Apple, fie ca esti fan Android, trebuie sa recunosti ca ecranul este mic. Dar nu si prost! E un ecran foarte bun, are o rezolutie foarte buna dar e mic, in spiritul Iphone! Oricum am ceva informatii cum ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch! Eu inainte de 4s am avut un 3GS, si nu stiu, parca in afara de forma, procesor si camera nu s-a schimbat nimic. Aplicatiile ruleaza mult mai bine, deoarece parca 3gs avea doar 256 mb ram, sper sa nu gresesc, iar asta e un plus. Fata de iphone 4 are si SIRI, un asistent personal, e dragut sa te joci cu "ea", dar atat, dragut.Din pacate nu are lb.romana si nu are informatii despre Romania, nu te poate localiza, nu poate sa iti ofere informatii despre trafic, nu poate gasi cafenele, magazine, iar ce e cel mai rau, prognoza meteo lasa de dorit. Adica e clar ca cei de la Apple nu s-au gandit, la noi la Romani, unde au chiar foarte multe vanzari, pacat.Acum voi face o comparatie cu Androidul care ofera vremea oriunde pana si in Baicoi, ofera informatii in timp real despre trafic si altele, nu intru in detalii, stiu ca sunt cei care sustin ca Iphone castiga dar iti spun ca nu e mereu asa, de exemplu despre noul Samsung Galaxy S3, deja sunt foarte multe pareri in contradictoriu, de exemplu unii spun ca nu e mai bun ca S2, ceea ce e practic imposibil, deoarece se vad clar imbunatatiri uriase, dar nu judec pe nimeni, oricum daca ai pus intrebarea pentru ca vrei sa iti cumperi un telefon si ai banii pentru Iphone 4s, iti spun sa iti iei Samsung Galaxy S3, sau sa mai astepti pana v-a aparea iPhone 5! Multi spun si ca SGS3 nu e mai bun decat iPhone 4S, dar e clar ca gresesc, deoarece SGS3 e din alta generatie, cea a vitorului iphone5. Si da! As da iphone-ul 4s pe un Android, pe un Samsung, Note, SGS3, Nexus, poate nu neaparat ca sunt mai bune, dar din curiozitate deoarece nu am avut un Android, al meu, am mai butonat dar... Oricum iti urez o zi buna, sper ca ti-am fost de folos!
Sa stii ca mie chiar imi place am eu unul imi place ca este multifunctional cred ca nu trebuie sa renunti la el este cred cel mai bun telefon imi dai te implor funda find primul raspuns?
Eu detin un Iphone 4S dar detin si un SGS III pot sa zic ca Iphon-ul il am de vreo 6 luni iar SGS III de 5 zile..la Iphone imi place cam tot ce are.un singur defect care m-a facut sa schimb la Android pana la versiunea urmatoare de Iphone este Ecranul de 3, 5 inch in comparatie cu 4, 6 al SGS
Nu iese este mult mai bun ca androidul de 99999999999999 ori mai bun imi dai funda?
Ti-am spus, iOS este cel mai tare sistem la ora actuala daca nu luam in calcul noul android 4.1 Jelly Bean...dar ce m-a facut sa schimb de la Apple la Samsung a fost ecranul mic al 4S-ului, astept Iphone 5 Si pot sa spun ca S3 m-a uimit cu aplicatile si cu senzorii lui de miscare...acum in topul celor mai bune telefoane de la Gizmodo este S3 urmat de ONE X si 4S pe 3.
Omule eu am avut iphone 4s dar l-am schimbat cu un s2 s sunt mult mai multumit plus ca nu imi placea sistemul, iti spun ca cel mai bine este sa iti iei un s2 deoarece nu se sparge foarte usor si viteza internetului este una mult superioara iphonului, da nu ma crezi priveste asta http://www.youtube.com/watch?v=VqgA802InWs&feature=fvst