Mie imi spui?! Am asceste dungi de 2 ani sunt orizontale pe monitor nu e vrirus este vechimea monitorului in curand o sa apara mai multe dar nu iti face griji e doar placa video veche ar trebui sa o schimbi s-au sa schimbi monitorul si eu am aceste dungi dar le ignor. Daca doresti sa schimbi placa video intreaba un informatician ce ar trebui sa faci si daca e sigur de la placa video si ar fi bine mai intai sa intrebi. BAFTA!
Nu cred ca e de la partea software, cel mai probabil e de la monitor. Incearca sa testezi pc cu alt monitor.
Iti apar si raman acolo?
Indiferent ce fereastra ai deschisa sunt acolo liniile?
Isi pastreaza pozitia?
Ar putea fi din cauza monitorului, l-ai lovit sau pur si simplu e vechi. sau placa video poate fi respunzatoare.
Nu este o problema cu lpaca video ca am alta de rezerva sa zic asa sa o schimb sa vad?
Ce treaba au dungile cu antivirusul? Aia e cursa inversa pe linii(asta daca ai monitor crt), datorita uzurii tubului, sau unui screen prea mare, sau placa video daca ai monitor LCd.
Nu raman apar si dispar si isi muta pozitia si imi apare pe ecran fara semnal ps. monitoru este LCD l-am luat anul trecut din service ii hd la tv nu am probleme.
Pai depinde daca vrei neaparat sa o schimbi poti nu e nici o problema dar daca te pricepi perfect o poti face dar daca nu eu zic sa te uiti pe net daca doresti cred ca stiu un site.
NitaLoredanaFlorentina întreabă: