| stefanhaiosu a întrebat:

eu am 13 ani aproape 14 si am 1, 50 m si vreau sa ma mai inalt pentru asta fac niste exercitii ridicari pe degete si ma tin de o bara si extensii ale corpului pe spate intre barea mea este urmatoarea e bine ce fac si am sanse sa ma inalt mai reoede avand in vedere ca mama are 1, 63 m si tata 1, 75, bunica tata 1, 50m, bunicul tata 1, 75m, bunica mama 1, 65-1.70, bunicul mama 1, 80 m si eu seman mai mult cu mama s-ar putea sa fiu mai inalt ceva de genu 1, 75-1, 80 avand in vedere ca sunt si baiat va rog numi dati raspunsuri la misto DAU FUNDA LA CEL CARE MA LAMURESTE CALUMEA

Răspuns Câştigător
| Cryshhtian a răspuns:

Ai 13 ni.ce vrei sa ai 2 metri? stai chill, pe la 17-18 o sa fii mai inalt, nu te lua dupa ce zic altii ca fiecare creste in ritmul sau tongue la 13 ani de abia incei sa cresti eu la varsta ta aveam 1, 50 iar acum la 17 ani am in jur de 1, 77

10 răspunsuri:
| Cashlin a răspuns:

Exista niste operatii de lungire a oaselor prin taierea lor, si prinderea in niste suruburi, Iti injectezi Hidrogen sub pielea capului: in felul asta va aparea o forta care te va "trage" de cap in sus, Iti prinzi picioarele de tocul usii, stai cu capul in jos cu greutati in maini. Facand zilnic chestia asta, te vei lungi. Daca nu poti face toate aceste chestii, impaca-te cu ideea ca nu esti singurul om cu 1, 50 la varsta aceasta. Sau, i-ati un complex de vitamine si minerale, f-a sport, dormi suficient. :-D

| Maria_5642 a răspuns:

Continua sa faci miscarile si exercitiile pe care le faci acum.Acestea te vor ajuta foarte mult daca vrei sa fii mai inalt.Nu te speria ca vei ramane asa mic de statura.In general, baietii cresc pana la 19-20 ani. Avand in vedere inaltimile celor din familia ta, mai mult ca sigur te vei inalta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani eram ca tine la 14 m-am masurat si am avut 1.65 cresti tu nu trebuie sa fortezi organismul de acum crede-ma o sa te inalti asa niste sala merge de 3 ori pe saptamana dar incearca sa nu fortezi corpul cresti pana la 18 ani! Bafta.

| DaRyUsSyK a răspuns (pentru Cryshhtian):

Depinde fiecare cum se dezvolta, daca practica un sport, eu pe 29 august fac 15 ani si am 1, 78

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la 13 ani am avut 1:70 dar eu m-am dezvoltat asa din cauza vitaminelor Mini Martienii sunt foarte bune, chiar daca au existat speculatii. Iale, apoi continua cu ele vreo 6 luni(saptamani) si-ai sa vezi ca vei creste mult! Funda? Succes!

| AnnaAnnne a răspuns:

Okey fratele mai are aceeasi problema ca si tine e scund.El joaca basket si vad ca s.a inaltat bine de tot de cand practica acest sport.Mama noastra e si ea scunda 1.58 eu am 1.63-1.64 sunt fata si am 13 ani.Te poti inalta foarte bine si daca mergi la inot o sa te alegi si cu un spate drept.Stai linistit ca o sa te inalti tu baietii cam de la varsta ta incep sa se dezvolte mai bine, daca ti se pare ca esti f.scund si ca alti baieti din clasa ta sunt f.inalti fata de tine faci o greseala ei sunt inalti si asa de bine dezvoltati din cauza mancarii pe care o mananca care e plina de hormonihappy.O sa te inalti tu stai fara griji!

| angelo400 a răspuns:

Uite eu sunt de varsta ta si am tot inaltimea ta 1, 50 nu conteaza sa fii inalt cand vei fi mai mare o sa ai mult mai mult decat mama ta de exemplu pe la 18 ani poti avea chiar 1, 70 te vei inalta singur stai linistit

| QUM a răspuns:

Eu am 15 ani si 1.59 si eu vreau sa fiu mai inalta, acasa am o bara si stau atarnata de eahee hee cam in fiecare zi m-ai fac si sport, adica handbal happy sau baschet. De obicei baietii de prin clasa a 6a a7a incep sa creasca mai mult happyoricum si tu vei mai creste dar trebuie sa astepti si, exercitiile astea nu stiu daca au cu adevarat efect dar in locul tau tot le-as facewinking. Ce sa mai zic? Apucate de un sport happy ...si sa stii ca nu conteaza ce inaltime aiwinking

| BuradaCosmin a răspuns:

Cresi cu timpu asa aveam si eu la 13 aveam 1.55 la 17 am 1.75 ce recomand eu e sa mananci mult lapte pentru ca vine o perioada de inaltare brusca si poti avea probleme naspa cu oasele

| Lusy97 a răspuns:

Incearca sa faci si niste sport..baschet de ex. Cunosc mai multe persoane care s.au inaltat de la baschet happy Oricum..stai calm ca te vei mai inalta. ai doar 13 anitongue