| ParradiSs a întrebat:

Sall TPU, nu stiu cati dintre voi ati vazut Sword art online, in fine un anim genial daca stie cineva cand va aprea sezonu 3 din el va rog sa raspundeti, dar intrebarea mea cea mai importanta este daca se fac cercetari pentru nerver gear, am vazut pe internet ca s-ar face dar nu stiu sigur si asi vr sa stiu asta, cu toate ca daca s-ar face asa o tehnologie.....nu cred ca asi mai esi din casalaughing) daca stie cineva daca se fac cu adevarat si cand or esi pe piata va rog sa raspundeti!

Răspuns Câştigător
| Blacky6 a răspuns:

Salut! da, acel anime va fi si va ramane unul dintre cele mai bune animeuri create vreodata...nu cred ca este cineva care se uita la anime si sa nu fi auzit macar de SAO, sa anuntat ca sezonul 3 va aparea anul acesta, dar cine stie, el poate aparea si la anul, uite linkul acesta ca sa vezi cam ce te asteapta din sezonul 3 :D

https://www.youtube.com/watch?v=CvBvfZw-9uE

si da,am citit multe despre acea tehnlogie (NerveGear) dar in momentul de fata nu exista asa ceva, cam cea mai aproape de acest lucru ar fi "Oculus Rift", am gasit pe Youtube ca japonezii au scos ceva joc cu SAO (nu mai stiu exact cum se numea) dar tot ii foarte departe de cel din anime, oricum, pana sa avem realitate virtuala cred ca vom mai astepta ani sau zeci de ani :(

3 răspunsuri:
| ParradiSs explică (pentru Blacky6):

Mersi de raspuns, pacat ca este inca departe de ea ar fi fost cea mai buna tehnologie facuta vreodatahappy

| Blacky6 a răspuns:

Ai dreptate, prima persoana care o sa creeze realitatea virtuala o sa fie miliardara happy

| ParradiSs explică (pentru Blacky6):

Fi sigur de asta, adica imagineazati sa fi intr-un joc si sa faci tot ce vrei....doamne numai imaginandumi ar fi....nici nu pot sa explic tr asta, ori cum miliardar e putin zis acel om ar ajunge in istorie mult, foarte mult timplaughing)