Hmm...
ventilatorul nu e neaparat nevoie sa il schimbi daca are mult praf pe el si ti se supraincalzeste, trebuie doar sa-l cureti. Daca ventilatorul tau era stricat asta-i alta problema. Sa revenim la procesor. Poate ca atunci cand ai schimbat ventilatorul ai deranjat ceva la procesor. Mai bine l-ai duce la un PC-service
La procesor eu nu cred ca am deranjat nimic deoarece are 2 protecti de metal care il protejeaza dar am dat si ventilatorul de la sursa cu putin ulei findca mie imi incepea sami baraie.Sar putea sa fie si ceva la ram?
Dacă ai scos şi radiatorul trebuie curăţată pasta veche şi înlocuită cu alta nouă. Montează la loc coolerul vechi şi vezi ce se întâmplă.
Eu zic ca trebuia sa mai folosesti cv pasta pentru procesor si sa mai cureti si tu un pic cooler-ul... Bafta si succes
Descarca CPU Fan Speed si uita-te la temperatura procesorului. Si fii sigur ca atunci cand ai schimbat ventilatorul, ai pus si pasta termoconductoare.
Am descarcat CPU Fan Speed si se pare ca la CPU am 100 de grade. Trebuie sa schimb pasta?