| Alexutzuxx a întrebat:

Acum cateva zile mi-am schimbat ventilatorul de procesor la calculator! dupa ce l-am schimbat calculatorul a inceput sami meraga din ce in ce mai greu: pe cs avem o gramada de lag, metinu mi se bloca din 10 in 10 sec. As vrea sa mentionez ca daca aveam skype-ul deschis imi mergea greu Pc-ul dar inainte de a schimba ventilatorul imi mergea repede chiar si cu skype. Si vreau sa spun ca am facut tot inainte de a schimba calculatorul o cerere de deconectare la internet la romtelecom. Va rog spuneti-mi ce sa fac!

Răspuns Câştigător
| ravanoos a răspuns:

Hmm...

ventilatorul nu e neaparat nevoie sa il schimbi daca are mult praf pe el si ti se supraincalzeste, trebuie doar sa-l cureti. Daca ventilatorul tau era stricat asta-i alta problema. Sa revenim la procesor. Poate ca atunci cand ai schimbat ventilatorul ai deranjat ceva la procesor. Mai bine l-ai duce la un PC-service

5 răspunsuri:
| Alexutzuxx explică (pentru ravanoos):

La procesor eu nu cred ca am deranjat nimic deoarece are 2 protecti de metal care il protejeaza dar am dat si ventilatorul de la sursa cu putin ulei findca mie imi incepea sami baraie.Sar putea sa fie si ceva la ram?

| Arthur a răspuns:

Dacă ai scos şi radiatorul trebuie curăţată pasta veche şi înlocuită cu alta nouă. Montează la loc coolerul vechi şi vezi ce se întâmplă.

| laurentiu80 a răspuns:

Descarca CPU Fan Speed si uita-te la temperatura procesorului. Si fii sigur ca atunci cand ai schimbat ventilatorul, ai pus si pasta termoconductoare.

| FrozEenSoul a răspuns:

Eu zic ca trebuia sa mai folosesti cv pasta pentru procesor si sa mai cureti si tu un pic cooler-ul... Bafta si succes

| Alexutzuxx explică:

Am descarcat CPU Fan Speed si se pare ca la CPU am 100 de grade. Trebuie sa schimb pasta?