Ai mancat ketchup-ul gol?
Eu nu prea cred.
Mai gandeste-te ce altceva ai mancat, ca probabil acolo e sursa.
Faci toxi-infecție alimentara datorita contaminarii mancarii cu un patogen, nu "din cauza calității proaste a produsului".
Dar daca vrei sa fii sigur, du ketchup-ul la analize la un laborator
DSVSA.
Poti face o plangere la Protectia Consumatorului ca respectivul producator nu a listat toate informatiile pe ambalaj.
Dar iti vor cere dovezi ca mai intai te-ai adresat producatorului.
Asadar, scrie mai intai producatorului.
Toxiinfecție alimentară vine în urma consumului unui produs expirat sau dacă unul dintre ingredientele acestuia nu este acceptat de organismul tău.
Poți suna la protecția consumatorilor, dar ei iți vor cere să le spui magazinul de unde ai achiziționat produsul. Ei trebuie să verifice doar lotul respectiv; și nu vor sta să caute acest produs în toate magazinele din țară pentru un singur produs de care au nevoie pentru teste. Vor avea nevoie să le spui magazinul de unde l-ai cumpărat. Altfel îți vor închide telefonul. Nu te vor amenda pentru deranj, dar nu pot să facă nimic fără să le dai toate informațiile pe care le deții.
(Odată am cumpărat un baton de susan cu alune prin el de la Kaufland, și am găsit cioburi în el. Un astfel de baton trosnește în dinți; dar la un moment dat textura și zgomotul au fost cu mult diferite de ale produsului. Am scos imediat bolul din gură pe un șervețel, și am văzut ciobul de sticlă. Am sunat la protecția consumatorilor, și tot așa nu am vrut să dau numele magazinului care îl vinde, mai ales că era și la începutul lui. Le-am spus numele producătorului și al produsului respectiv; dar au zis că nu mă pot ajuta dacă nu le dau și numele magazinului. La scurt timp după aceea nu am mai găsit produsul în niciun magazin.)
Poate că producătorul a adus o concentrație mai mare a unui ingredient; poate că organismului tău i s-a luat de consumul prea mult de ketchup. Nu se știe. Chiar dacă îți place ketchup-ul, folosește-l mai rar. Un astfel de aliment în sine nu poate fi sănătos.
anonim_4396 întreabă:
Robert5678 întreabă:
Alesia22 întreabă: