anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am doua intrebari importante.
As dori sa comand niste arme albe de pe :
http://www.blade-empire.com/Brass_Knuckles.shtml

Ca sa fie clar de la inceput NU AM DE GAND SA LE FOLOSESC.Sunt o persoana pasnica si fac tot posibilul sa ma feresc de conflicte.Imi plac aceste obiecte si le vreau doar pentru decor.Deoarece sunt in Anglia momentan stie cineva daca este legal sa le tin in casa? Nu am de gand sa le scot pe afara pentru ca nu am de ce.Si bineinteles ca o sa mi le aduc in Romania cand ma intorc, deci este legal sa am asa ceva in bagaje in aeroport? daca nu, o sa mi le comand din tara. Iar daca o sa mi le comand din tara este vreo problema? pot fi confiscate deoarece sunt arme? Multumesc, as ruga un expert sa imi raspunda

3 răspunsuri:
| rebelmonk a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa ti le iei din Romania...

| Marinush123456789 a răspuns (pentru rebelmonk):

Periculosule, nu exista in Romania asa ceva. De ce ti-ai pus cifra aia la sfarsit? te crezi dur? copil fara minte

| rebelmonk a răspuns (pentru Marinush123456789):

Mah cagula uita-te la tine cine vrei sa pari? vei fi vreun pui de ninja si tu...pentru cultura ta generala da se gasesc chiar iti recomand un magazin din tulcea brawn se numeste; iar in ce priveste nick-ul asta era available atotstiutorule.ramai in anglia ca in Romania sunt destui ca tine...