| catalin542000 a întrebat:

Salut. Am făcut abinament la Orange de tv prin cablu premium și fibra 2300 (este acel abonament mov (ultra)), care pe luna costa 47lei.
Citesc aici contractul și vad la denumire serviciu fibra 2300, taxa de abonament 13euro/lună și la tv prin cablu mai vad taxa abonament 6euro/lună taxa de abonament, după 2euro/lună taxa suplimentara pentru tv box HD și cu 2euro/lună taxa pentru fiecare tv box HD suplimentar.

Acuma eu nu mai inteleg nimic, dânșii de acolo mi-au spus ca pe lună plătesc 47 lei, dar în abonament vad taxele astea de abonament care depășesc cu mult clar 47lei pe lună.

Pana la urma cat plătesc (mai are cineva abonamentul acesta la Orange)?

Și asa am stat sa vorbesc la București ca să îmi aflu codul de abonat pentru ca pe contract nu scrie nimic, nici cât plătesc pe lună abonamentul, nici codul de abonat, iar dacă vreau sa sun la Orange, peste tot cere cod de abonat, dar ala cod numai când o veni prima factura ca pana atunci nimic și nimic, noroc ca a fost o doamna amabila la București și mi-a spus codul de abonat.

În fine, care aveți contract asemănător și la voi tot asa este? Cât plătiți voi și care este treaba cu ce scria pe prima pagina din contract unde scrie denumiri servicii și în tabel mai jos, taxa de abonament?

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Vezi să nu fie 4-6 luni un preț promoțional pentru contractele noi, iar după expirarea promoției să plătești prețul întreg.

| catalin542000 explică (pentru gabicoo):

M-am uitat, este de 50% reducere pentru toată perioada contractului de 24luni.

| gabicoo a răspuns (pentru catalin542000):

Deci după un an vei plăti dublu. Perioda contractului care este?

Nu, am spus ca reducerea de 50% este pentru toată perioada contractului care este de 24luni

| gabicoo a răspuns (pentru catalin542000):

Bine. Atunci plătești doi ani 47 lei lunar și după ce expiră contractul îți poți schimba furnizorul.

Bula
| Bula a răspuns:

Ai prins o promotie, pentru toata pșerioada abonamentului (24 luni, fix).
Daca nu reinnoieati abonamentul imediat dupa expirare, atunci va trebui sa platesti integral.

Asa ma gândesc și eu. Cu siguranță asa am sa fac, cel puțin dacă prețul persista și după 2 ani, atunci mai rămân, dacă nu, ma schimb.

| catalin542000 explică (pentru Bula):

Pai atâta timp cât și după reînnoire prețul rămâne același redus, mie îmi convine. Oricum nu prea îmi place sa ma tot plimb de la un operator la altul din 2 în 2 ani, îmi place sa am unul și cu ala sa o defilez ani de zile.