Daca numai au unde sa te conecteze ce vrei? Asteapta sa faca ei o nouă instalatie, dureaza nu se poate rezolva pe loc ei trebuie sa monteze o caseta mai mare cu mufe mai multe sa conecteze toata strada ta, deci poate dura o lună sau un an pana vin ei sa se apuce de treabă.
Cumpără ti un ruter si roaga un vecin sa iti dea semnal de la el pana rezolvă ăia de la digi situatia.
Se pare ca, au fost mult mai multe cereri de racordare, decat s-au asteptat, iar reteaua proiectata (de obicei la 50-60% de incarcare) a devenit insuficient.
In asemenea situatii, trebuie rezolvate mai multe probleme tehnice, care dureaza (re-proiectarea retelei, echipament nou comandat si montat, etc.
Totalitatea lucrarilor poate fi de durata chiar si de 1-2 luni.
Nu exista nici un astfel de termen! Vin cand pot si cand vor! Daca deja platesti abonamentul si ei inca nu te-au bransat atunci se schimba situatia, ei sunt obligati prin lege ca in cateva zile lucratoare sa remedieze situatia sau sa-ti dea banii inapoi! Daca nu atunci esti indreptatit sa renunti la serviciul lor si sa-ti inapoieze banii daca au luat ceva bani in avans sau ii poti da in judecata! Dar asta daca ai platit deja o luna de abonament, daca nu ai platit inca nimic nu ai nici un drept, astepti pana odata vor veni si la tine. poti incerca sa mergi la sediul lor si sa le zici ca daca nu rezolva situatia in maxim o saptamana atunci reziliezi contractul si renunti la ei dar asta s-ar putea sa-i enerveze mai mult si vei astepta mai mult, apoi poate nici nu poti rezilia contractul, poate asa v-ati impacat iar tu nu ai citit si ai semnat...
Poti sa te retragi abonamentul de la ei si iti da bani napoi, poti reclama la ispectia consumatorul, sau la ministerul telecumunicati poti sa te adresezi cu problema asta
Am citit în contract ca am dreptul sa reziliez în maxim 14 zile de la încheierea acestuia, dar am zis ca vor veni și ei în 2 3 saptamani
Ei atunci depinde de tine... dar cum am zis ca sa grabesti lucrurile poti merge la ei la reprezentamta si sa le zici daca nu vin in maxim 1 saptamana reziliezi contractul si vor veni ai sa vezi!