| Alexsad9711 a întrebat:

Salut.Am internet de vreo 2 ani si ceva de la romtelecom cu router wireless + telefon fix.Si de un timp de vreme am observat cand sun sau sunt sunat m-i se i-a internetul dar isi revine imediat in 60 sec.Nu vad de ce se intrerupe? ..pana acum nu am avut probleme cu el. Pica atunci cand sun sau sunt sunat altfel nu pica, Oare de ce? Trebuie sa-i dau o resetare?

4 răspunsuri:
| Bomfaier a răspuns:

Dacă ai telefonul prin VoIP (legat direct din modem) este posibil ca un reset la modem să rezolve problema. Și mie-mi cade telefonia din când în când, și e tot prin VoIP. Dacă telefonia e analogică (se desparte firul de telefon de cel de internet înaintea modemului), nu-mi dau seama care ar putea fi cauza.

| Alexsad9711 explică (pentru Bomfaier):

Am un vecin care are la fel ca mine router si telefon si lui nu-i pica

| Kiddie_Green_1986 a răspuns:

Ai rezolvat problema cumva? Eu sunt la fel ca tine, si mai am pana in 2014 contractul, de cate ori sun, de fiecare data imi schimba subiectul de la problema mea pe care o ignora de fiecare data, probabil este prea comuna si ii costa prea mult sa o repare...

| Alexsad9711 explică (pentru Kiddie_Green_1986):

Nu stiu daca ii costa mult...acum de curand am avut o problema cu antena si au venit 2 baieti sa vada ce are si dupa ce sau uitat la antena i-am intrebat de ce se intrerupe internetu cand sun si m-au inrebat daca am o un patrat sau ce-o vi ala in spate la telefonul fix si im aveam....si m-iau zis ca daca il am si imi face asa cred ca e de la router.