| StefyDaniel0102 a întrebat:

Am o problema cu PC. Eu ma joc cel mai des San Andreas Multiplayer, la inceput cand l-am luat ( acum 3 luni ) a fost totul Ok, insa de 3-4 zile incoace, cum intru in SA:MP, Pc ce misca din ce in ce mai greu pana se blocheaza, singura solutie fiind restartul. Pe facebook, youtube si multe forumuri deschise ( in acelasi timp toate ) PC merge impecabil. Am urmatoarele specificatii : AMD Athlon 64 x2 dual core procesor 4400 + de 2, 3 GHz, 2 GB Ram, Nvidia Geforce 8500 GT de 512 mb, sursa Spider de 5000 W, si placa de baza Assus. Dupa voi, ce as putea sa ii fac? Care ar fi solutia la problema? Funda la cel mai rapid si bun raspuns.

6 răspunsuri:
| Christchen a răspuns:

Nu este din cauza Pc-ului tau, reinstaleaza San Andreasul in totalitate si nu vei mai aveai nici o problema, si evita sa mai bagi moduri.

| StefyDaniel0102 explică (pentru Christchen):

Nu am nicun mod. Pana acum cum mi-a mers? nu cred ca e din cauza San Andreas. eu cred ca am probleme cu unul din rami sau cu placa video

| Christchen a răspuns (pentru StefyDaniel0102):

In alte jocuri iti face la fel?

| ReeKooL a răspuns:

Instaleaza Microsoft.NET framework 3.5 sau 4 iti va merge mai bine si eu tot aceiasi problema o aveam

| StefyDaniel0102 explică:

În jocurile off-line îmi merge perfect. ( gen fifa 13, CoD MW 3)

| LaurBNS a răspuns:

Vă aşteptăm pe www.kronex.ro! Server SA:MP RPG.KRONEX.RO!