anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
Am o problema legata de serviciile de internet Telekom. Anul asta am stat mai mult fara internet decat cu internet. Pur si simplu nu functioneaza, pana acum au venit 3 asa zice "echipe tehnice", adica un om si diferite si tot nu a rezolvat problema, stau fara internet, stau pe hotspot de la telefon. Voiam sa va intreb daca pot rezilia acest contract de internet si daca trebuie sa platesc ceva, daca le pot face vreo reclamatie si daca pot beneficia de servicii de internet de la RCS&RDS, avand in vedere ca eu stau in mediu rural?

5 răspunsuri:
| Cristiggg4 a răspuns:

Si unde locuiesc nu exista fibra optica

| gabicoo a răspuns:

Dacă ai semnal bun pe mobil încearcă să treci pe Telekom Smart WiFi oferta aia a lor la 24 lei!
Așa scapi de cabluri!

| Cristiggg4 a răspuns (pentru gabicoo):

Pe telefonul meu mobil am semnal, dar sunt pe Vodafone. O persoana din familie are telekom, nu exista semnal, trebuie sa iesi afara pe frig de dement sa vorbesti cu o liniuta de semnal laughing

| iwefgOficiall a răspuns:

Salutare s-ar putea sa fie rds dar sa nu fie pe strada ta mai bine suni la rcs rds si vezi ce servici are in zona ta un prieten de-al meu sta in harsova judet constanta si chiar acu o saptamana ia bagat fibra optica!
Numar rcs rds 0314004414.

| gabicoo a răspuns:

Ce legătură are răspunsul tău cu întrebarea omului?