| nimicitorul a întrebat:

Salut am si eu o intrebare..la urmatoarea placa de baza GIGABHYTE F2A88XM-DS2...Vreau sa stiu si eu ce slot pentru placa video are,bineinteles PCI-E dar de care, vreau sa mai stiu cati gb rami suporta placa si frecventa pe care o suporta...si eu daca am aceasta placa de baza, o sursa de 450w, un hdd 260gb, un procesor AMD-A65400k X2.CE placa video mi-ati recomanda si mie sa imi cumpar,si cati gb rami sa bag, bine eu acum am 1gb ram dar se misca cam lent ca am auzit ca procesorul acesta merge pe ram,fura mult sau nu stiu cum sa va spun,dar oricum mie acum imi merge si TOMB RAIDER perfect, dar vreau sa il fac mai bun.Pentru cel mai bun raspuns dau funda.Multumesc anticipat!

18 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4726#sp
Ai acolo toate detaliile.
Avand in vedere ca e un FM2+ poti pune doar din procesoarele:
http://bit.ly/1oOrL98
Cea mai ieftina buna placa video care iti duce multe jocuri ar fi un GT630 http://bit.ly/1oOrSS8
Daca vrei ceva pentru gaming, ia cel putin 4, sau 8 gen Kingston:
http://bit.ly/1oOs6cb

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru CM7YRE):

Cea mai "ieftina buna" placa video care duce jocurile pe low si nici atat vrei sa spui.

| CM7YRE a răspuns (pentru FatUglyVirgin):

GTA 4 pe high, i3 4gb ram ddr3 pe ssd, daca nu stii nu vorbi happy

| FatUglyVirgin a răspuns:

Incearca un battlefield 4 multiplayer, gafaie si pe lowlaughing lasa jocul ala vechi de 6 ani

| nimicitorul explică (pentru CM7YRE):

Pai stai putin ca si eru mi-am luat gta si la cea mai mare rezolutie nu am probleme se misca perfect si cu luciu, tot ce vrei..nu-mi spune tu mie ca daca nu stiu sa nu vb...

| nimicitorul explică (pentru FatUglyVirgin):

Mai bine te-ai uita sa vezi ce cere Tomb Raider si dupa mai discutam.

Pai stai putin ca si eru mi-am luat gta si la cea mai mare rezolutie nu am probleme se misca perfect si cu luciu, tot ce vrei..nu-mi spune tu mie ca daca nu stiu sa nu vb ...GTA e un **** de joc...

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru nimicitorul):

Ce tomb raider copile? ca sunt 10.

CM7YRE Eu vreau sa stiu cati gb rami suporta ca nu cred ca este acolo unde zice maximum shared memory of 2gb nu are cum...

Nota 10 la m...e la ce?

Iti dai seama cat de penibil esti? ce nu intelegi? sunt vreo 10 jocuri in seria TOMB RAIDER

Auzi si eu acum daca am 1gb ram tot Kingston dar are 1300 mhz are ceva daca imi iau de aia de care ai zis tu cu 1600 mhz?

Ma eu am spus asta deoarece am vazut ca cere si multi rami si altfel de procesor Intel 13 parca si eu am amd-a6 si nu face figuri de ce nu ma intelegi si pe mine dar iti dau si tie dreptate.

Auzi si daca stii spune-mi si mie cati gb rami suporta placa asta de baza si daca eu acum am 1gb ram de 1300 pot sa bag inca 8 de ex de 1600 sau trebuie aceeasi frecventa?

Trebuie sa aiba acceasi frecventa ca sa mearga.

Auzi dar care procesor este mai bun dintre urmatoarele...asta care il am eu AMD-A6 5400k X2 3.06 sau Intel Pentium 1. 8ghz sau mhz daca nu mainsel Ș))

Ce Intel pentium?

Nu stiu e unu care are 1.8 ghz de aia sa nu te gandesti ca e ip4 ))