| catalineusx a întrebat:

Salut.Am trecut in clasa a 11-a si m-am hotarat sa dau la medicina si am si eu cateva intrebari:

1. ce manuale imi trebuie pentru a ma pregati pentru admitere(bio+chimie si fizica pentru ca nu am ales inca din cele 2)

2.care a fost ultima medie anul acesta.Din cate am vazut anul trecut a fost 75...

3.as dori un model de examen pentru MD daca se poate pentru ca eu nu am gasit nimic

4. taxa anuala

P.S. As dori sa dau la Bucuresti

Răspuns Câştigător
| kentauros a răspuns:

1. http://umf.ro/......ntara.html

2. la medicina generala a fost 74 cred si la medicina dentara (unde sunt si eu) a fost 78. Sub 78 pana la 50 sunt locurile cu taxa, dar depinde de concurenta si de punctajele celorlalti.

3. grilele de examen se gasesc la paznicul facultatii de MG Carol Davila

4. 6000ron

6 răspunsuri:
| evaziv a răspuns:

In primul rand, tot ce este scris sus nu prea e adevarat.Eu am absolvit cele 12 clase si dau pentru admitere tot la medicina. Poti selecta ce anume vrei sa primesti la admitere eu de exemplu am optat pentru clasele 11-12 Anatomie si fizologie umana.Nu se da decat la biologie la admitere.Cand esti admisa vei avea cateva materii noi ce seamana un pic cu cele vechi.Atunci vei avea un fel de chimie si inca cateva materii noi.Dar baza va fi biologia.

| kentauros a răspuns (pentru kentauros):

La Bucuresti se da admitere la biologie (60de grile) si la alegere chimie sau fizica (40grile). Iti recomand chimia pentru ca iti va fi mai folositor dupa happy

| kentauros a răspuns (pentru evaziv):

Nu stiu din ce oras esti, dar in Bucuresti nu e asa happy

| catalineusx explică (pentru kentauros):

Sunt din pitesti si as dori la Bucuresti pentru ca din cate am inteles este taxa mai mica

| kentauros a răspuns (pentru catalineusx):

Nu cred asta...dar oricum pentru tine e cel mai bine Bucuresti pentru ca e cel mai aproape de casa

| toatenumelecualexsuntluate a răspuns:

Culegeri-admitere.blogspot.ro