SGP este o meserie in care poti face cariera, un salariu sigur si diferite avantaje: chirie platita, norma de hrana, tinuta de lucru gratuite plus prestanta morala. Nu stiu unde lucrezi dar poate maine n-ai sa mai lucrezi ca da firma faliment! Eu am 27 de ani de cariera militara si daca maine ar trebui sa o iau de la capat, a-si face-o.
Clar armata. Nu te bucuri si tu de asemenea drepturi necuvenite pe spatele civilior? Dupa 28 de ani de armata te tinem si acasa, te platim de vreo 5-10 ori mai bine ca ai foat baiat bun cu noi. Baga mare, nu fii fraier ca noi.
E mai ok in armata dar ca subofiter cred eu si ofiter asa ca soldat...dar na mersi de raspuns am analizat si eu mai bine si asta e raspunsul meu, dar da, intr-adevar e bine si in armata mai ales ca subofiter
Unii chiar n-au creier. Daca un salariu de 2000 de lei este exagerat de mare ce sa zici de un magistrat care are peste 20.000 lei? Ce sa zici de un politician care cheltuieste sume imense cu salarii dar si sume forfetare? Un profesor incepator are peste 3.000 lei si lucreaza 18 ore pe saptamana. Spune ca mai are si alte activitati! Asa este! Mai are si meditatii la care obtine ciubucuri. Mai are si planuri conspecte, si planuri desfasurare pe care le face o data si le foloseste an de an. Militarul este obligat sa le refaca destul de des si executa 30 de ore intr-un singur serviciu pe saptamana. Ziua urmatoare este la program de 8 ore. Vai si amar!
Apropo! Eu am fost ofiter superior in grad. Ani de stat prin frig, ploaie si vant si am pensia mai mica decat femeia de serviciu de la elctrica. Vezi ce prosti au fost civilii? Le-a spus Basescu de militari ca au pensii mari. A dat exemplu de un maior de la Justitia Militara, care au uniforme dar nu sunt militari, sunt subordonati justitiei. Normal ca prostii l-au crezut. Sunt si la noi cu pensii exagerate dar sunt o mana de oameni (generalii, STS-ul, aviatia militara, SPP-ul). Militarii care au dus greul armatei n-au pensii mari desi am platit contributia la pensie si la pensia suplimentara.
Da știu mie îmi pare ok că nu te așa greu de intrat dar în rest nu e chiar așa lapte și miere
Nu se mai respecta oamenii...și de mine se iau cu tot felul de motive fiecare să își vadă de treabă lui dacă muncești ai bani daca nu nu fiecare face ce vrea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
VMC întreabă: