Da.Daca l-ai dus la service-ul magazinului ( adica l-ai dus la service, cu garantie sunt obligati sa-l repare gratuit)
Pretul nu-l stiu.
Dar nu are cum sa coste f mult.depinde ce are. daca e stricat coolerul o sa iti ia mai mult, daca are doar o problema cu niste fire sau praf nu o sa coste mult.tu trebuia mai intai sa-i intrebi cat iti ia, ca asa fac pe smecheri si o sa iti ia mult!
Mai mult de 120 ron? Deoarece laptopul este mai mult de jocuri si eu ma joc cu el de asta am nevoie de un cooler functionabil.Si asa nefunctionabil mi s-a stins de 5 ori tot din 10 in 10 minute.Nu am garantie pe el!
E posbibil.si eu am probleme cu, coolerul( scoate un sunet ciudat ) dar laptopul merge si nu se stinge.SI eu am la fel laptopul pentru jocuri si m-am interesat si coolerul m-ar costa 160 lei.dar nu stiu daca trebuie schimbat sau nu.Eu inca il am in garantie inca un an, deci sunt salvat. Nu are cum, din cate tin minte o curatare e 35-60 ron, depinde si unde ai mers
Mirosea ciudat bine ca stingerea a fost o salvare inca bine ca se stinge in situtatii dintrastea.Dar oare dupa ce va fi bun coolerul se va mai stinge? Ca niti sunetul nu se aude, oare din cauza prafului? Ca eu de pe okazii l-am luat azi mi-a sosit! Si nu a fost curatat niciodata!
Asta inseamna ca e devina metalul acela care conduce caldura de la procesor la cooler sau pasta termoconductoare
Eu l-am curatat in Brasov la http://www.rhrbrasov.ro si m-a costat 65 lei cu schimbare de pasta termica si paduri incluse. Baieti seriosi
Rusupaul1991 întreabă:
Bianca292006 întreabă: