| vladalex40 a întrebat:

Care credeti ca e cel mai bun antivirus? Mi-am reinstalat windows-ul si vreau sa imi pun un antivirus.Sugestii? Mersi!

20 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca vrei sa-l cumperi sunt bune Bitdefender sau Kaspersky. Daca vrei unul gratuit este bun avast.

| untu a răspuns (pentru Ioandelasal):

Bitdefender nu recomand ca opoate bloca calculatorul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am folosit intotdeauna av-uri free, combinate cu faptul ca stiu ce sa Nu instalez si pe ce lucruri sa Nu dau click. Avira m-a ajutat fara probleme, acum folosesc BitDefender free, si-si face treaba, mancand si putine resurse.

| Nume2 a răspuns:

Kaspersky (trebuie cumparat) Avast(free)
Nu cred ca iti trebuie ceva foarte performant asa ca iti recomand Avast

| untu a răspuns (pentru Nume2):

Nu merge AVAST ca s-ar putea sa produca virusii si va bloca calculatorul si va defecta!

| Nume2 a răspuns (pentru untu):

Folesesc Avast de 2 ani si ceva + pe Android de aproape un an si nu am avut nici o problema cu el, chiar din potriva, recomand

| Alberto97 a răspuns:

Daca vrei unu gratuit acela este avast daca vrei sa cumperi Bitdefender nu o sa ai probleme cu Bitdefender atat pot sa iti spun

| chitaramea a răspuns:

Pai eu am si cred ca e f bun mccafee

| AlinNxD a răspuns:

Kaspersky 2014 e cel mai bun, este trial 30 de zile, dar este cel mai bun

| Frewwd a răspuns:

Deja ai luat virusi.Degeaba

| GeorgianaGeo1 a răspuns:

Bitdefender. poti sa il iei pe gratis, nu trebuie sa platesti...

| untu a răspuns (pentru GeorgianaGeo1):

Sint smecheri ca poate bloca PC-ul!

| untu a răspuns (pentru GeorgianaGeo1):

Iti recomand ca calculatorul va putea merge si fara antivirusul ani de zile pentru ca are deja instalata antivirusul Microsoft Defender si Firewall si mai instaleaza-le,, Microsoft Security Essentials"ca este bun si gratuit ani de zile! Si gata, nu mai am incredere in alti antivirusi, pentru ca sint si antivirusi falsi care produc virusi!

| test1999 a răspuns:

Bitdefender total defender 2013/2014 e un antivirus foarte eficient. Inca un antivirus bun mai este Kaspersky total security 2014

| bonjordoking a răspuns:

Poti cumpara Bitdefender (produsul anului)+ ca e romanesc si e foarte, foarte bun. Daca vrei unul gratuit, iti recomand Avira

| pisicuta2001r a răspuns:

Avira eu il am si sunt foarte multumita

| ScorpionGx a răspuns:

Eu zic avastul pentru ca e free si e destul de ok, eu n-am avut probleme cu el pana acuma, sau karspensky da aici merge decat trial 30 de zile dupa care trebuie cumparat Sper ca te.am ajutat.

| piedro a răspuns:

Ieu fac back-up cu acronis si reinstalez windousu rapid cand iau virus. Faci 2 partiti c si d c pentru windows activ si d pentru stocare si asa nu pierzi nimic decat ce ai an windows activ si ca sa scanezi partitia d scanezzi cu antivirus online