| IonutVarul a întrebat:

SAlut! CAre este diferenta dintre un s4 replica si un s4 original? Vreau sa imi iau un s4 replica cu 200 lei este bine? Dau funda cine imi raspune la ambele intrebari.

7 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

In primul rand te uiti la aspectul ecranului. Daca atunci cand este stins si in lumina naturala are o tenta de gri iar pe sticla se vad senzorii tactili este replica (la S4 original ecranul cand este stins este negru iar senzorii sunt integrati in ansamblul ecranului, nu ii mai are in sticla). Sau verifica ppi-ul (incearca sa-ti dai seama daca rezolutia ecranului este FHD sau WVGA/QHD in cazul replicilor). Sunt multe alte moduri in care poti depista o replica insa greu de explicat fara ele side-by-side.

| Mox112 a răspuns:

Salut Varulelaughingok fi atent iphone replica isi poate da capacul jos dupa spate; 2.nu are oglinda pe spate ci plastic; se misca in reluare; este cu 2 cm mai mic decat iphone original; nu poti juca nici un joc pe el; de obicei camera este ffff.fff prosta (ca la primul Nokia aparut).
OK acum iphone 4s original:este mult mai aratos; are hd mult mai bun; are oglinda pe spate(ai grije sa nu o spargi e foarte firava); camera dupa spate are 8mp; camera dupa fata are 3, 5; jocurile merg extrem de bine(eu am iphone4; 4s; 5 daca vrei iti vand si tie unul>facebook:GeorgeRulz)
Daca vrei sa-ti ei iphone 4s replica ia-ti-l cu maxim 70 lei! am eu iphone 4 replica 50lei

| IonutVarul explică (pentru Mox112):

IO vb de Samsung nu de iphone...

| ÎngerCretin a răspuns:

Calitate mult mai rea, aplicaţii mai puţine (adică sunt multe lucruri ce nu-ţi merg ), vizibilitate mai rea (adică ecranul se vede mai închis). Pentru 200 ron se merită. Dar trebuie să ştii că pentru ăştia 200 lei primeşti doar un telefon ce arată ca Samsung galaxy s 4, putând doar să vorbeşti şi în cel mai bun caz să intri pe net.

| Mox112 a răspuns (pentru IonutVarul):

AFFF imi cer scuze eu cand am vazut s4 m-am gandit la iphone4s(ca in ziua de azi se zice doar 4s)si nu e mare diferenta imi cer scuze

| IonutVarul explică (pentru Mox112):

Nu-i nimic auzi ai iphone 4s replica la 50 lei?

| Mox112 a răspuns (pentru IonutVarul):

Da da dupa o sa ma injuri ca na-i ce face cu el decat sa vorbesti