| Anonymous15 a întrebat:

Care vi se pare cel mai bun profil de la liceu?

11 răspunsuri:
| DEBrown a răspuns:

Mate-info e de viitor! Daca vrei sa ai si o meserie buna cu salariu de cateva mii de euro, alege asta.

| SupraDozaDeVise a răspuns:

Chimie-biologie whistling big grin!

| BubbleA a răspuns:

Cel mai bun profil este cel care ţi se potriveşte ţie cel mai bine.Degeaba alegi Mate-Info dacă eşti praf la mate.Alege în funcţie de materia la care excelezi.Eu am ales filologie şi sunt în ultimul an şi nu regret alegerea făcută.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uman sigur.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Mate-Info.
Se face treaba serioasa acolo, mai depinde si de liceu/profesori.

| TooNight a răspuns:

Cel mai bun, Uman si Real.Eu ma duc pe Uman, ca-i mai usor decat Real, si-s cam aceleasi rezultate.Inca mai bune in cele mai multe cazuri. Oricum eu mai am 2 ani, ca sa ajung la liceu, dar pe uman merg.winking.Tu?

| midu89 a răspuns:

Bio-chimie,stiinte ale naturii, deoarece faci din toate, este cel mai avantajos.

| Riflex a răspuns:

Mate-Info

| HollyWoodTonight a răspuns:

Pai, eu cred ca toate sunt importante. Adica, fiecare cu inclinatia lui. La uman, filologia e buna pentru cei care au inclinatie spre romana si limbi straine. In shimb la real, trebuie sa fii bun la mate ca sa intrii la mate-info. Si la stiintele naturii daca vrei sa vii medic, biologist.

Dar mie personal mi se pare cel mai bun mate-info, pentru ca se invata foarte mult.happy

Funda?

| CrisCrissFresh a răspuns:

Daca vrei sa te distrazi in liceu echnic dar daca chiar vrei sa il faci si sa stii cive mate infowinking

| andreea1597 a răspuns:

Filologie,eu intru a9-a si acolo am dat deoarece cunosc multe persoane care au dat la mate-info si nu au facut fata iar acum regreta. Sper ca ti-am fost de ajutor.

Întrebări similare