Am cerut recomandari de service uri … la mine in oras nu sunt service uri …
Hmm… pai faza e ca nu am unde sa merg la mine in oras, de aia am cerut ceva recomandari
Cauta pe toata raza judetului, nici nu ai precizat unde locuiesti, de unde vrei sa ghicim
Las o asa, eu intreb de service uri sa stiu unde sa trimit aparatul …daca gaseam in raza in care as putea ajunge usor nu ma mai chinuiam sa intreb
Daca nu spui din ce oras esti, nu te astepta sa iti ofere cineva vreun raspuns ajutator.
Eu ti-as recomnada la mine in oras, dar nu stiu daca ai tu bani atat de multi sa calatoresti pana in Australia.
Probabil ca-n creierasul tau, toti care pleaca afara merg la produs...
Ohh, am inteles, tu vorbeai din propria-ti experinta!
Din fericire pentru mine, noi suntem cetateni australieni de peste 30 de ani, emigrand aici cu toata familia.
Cu siguranta tu confunzi Austria cu Australia!
Acum iti aduci aminte ce ai scris acum 4 ore, ori stai prost si cu memoria?
"acum 4 ore | xrtmgbrt explică (pentru Violleta2022):
Si ce faci draga in Australia? La produs?"
Nu asta, nu tin minte sa te fi intrebat de cat timp esti in Australia si ca esti cu familia
Ti-am dat eu explicatie clara si amanuntita, ca tu habari nu ai pe unde-i Australia si nici in ce conditii se ajunge acolo.
Nici nu ma intereseaza cum se ajunge, eu daca intreb de service uri pe un site roman, clar ca vreau din Romania, multi vorbiti mult si fara rost….+ca nu cred ca ai inteles ca " trimit aparatul prin curier ca in zona mea nu sunt service uri "
Cand cauti ceva pune si orasul unde esti, ca cei din ZONA ta sa-ti poata da informatia necesara!
Nu zau? Pai si de ce nu ai scris din start daca am cerut nume service uri? Clar ca vreau din toata Romania ca poate e un service mai ok in cluj decat Brasov, Bucuresti etc…
Inteaba la un studio foto. acolo va stii unde sa te indrume!
mai bine decat nimic.
Nu nevoie sa te deplasezi tu!
am avut odata probleme cu laptotul.Cum cei de aici nu au zis ca nu imi pot rezolva, l-au trimis la Bucuresti prin curier
anonim_4396 întreabă:
stefanst2312 întreabă: