| onlym3 a întrebat:

ce tastatura buna recomandati?(ma intereseaza una la care sa nu se stearga literele de pe ea dupa cateva luni de folosire)

14 răspunsuri:
| RyGoLeTa a răspuns:

Buna! Eu la calculator, am tastatura Turbo-Spero, am tastatura de 5 ani exact de cand este calculatorul, nicio litera nu s-a sters. Sper ca te-am putut ajuta! Pupici:*

| WR104 a răspuns:

Daca te-ai spala pe maini din cand in cand nu s-ar mai sterge literele de pe ea.
Succes!

| onlym3 explică (pentru WR104):

Era de asteptat ca sa existe un taran de asta ca tine si apropo taranule eu mereu dezinfectez tastatura cu spirt ca habar nu ai tu taranule ca din incapere cei mai multi germeni au fost si sunt depistati pe tastatura laptopului/desktopului si dimpotriva chiar s-a si evidentiat si prezenta unui microb patogen ceea ce e mai nasol(cuvantul "nasol" e explicatia uzuala pentru tarani ca tine pentru a intelege ceva desi imi imaginez ca esti prea taran si prost si vreun pusti care habar nu ai ce inseamna multa si pe langa altele si VIATA REALA).
Asa ca nu iti mai fa de ras familia, neamul tau stralucit si pune pana pe carte si daca ai terminat macar facultatea atunci succes in gasirea unui job(desi nici macar generala sau liceul nu stiu daca ai terminat la ce dovada de caracter ai dat)
Asa ca succes in viata!

| WR104 a răspuns (pentru onlym3):

Da, vad ca ai nevoie si de o periuta de dinti, nu prea-ti place apa.Numa' bine.

| iubitic a răspuns:

Eu,pe desktop-ul de acasa am o tastatura Dell SK-8135, merge foarte bine, butoanele arata ca in prima zi.Este o tastatura multimedia(control volum, butoane player, etc.)

Stai linistit ca am sa ma spal la **** cu a ta(si daca esti din Bucuresti chiar te rog sa imi lasi id-ul tau)

Nu sunt din Romania, acum se explica folosirea cuvantului "taran" in exces..bucurestean..la ce te poti astepta.
Succes cu tastatura!

Acum inteleg de unde ai boasele mari imputitule acum ca sa ma corectez:taran prost care a plecat de la mulsul vacii si a sterg la cur mosnegii prin afara sau facea cate un blow pentru 5 euro/lire/dolari etc si acum o face pe smenulaughing)... tipic romanesc

Nu face nimeni pe smenu', doar ti-am dat un sfat prietenesc care banuiesc ca o sa te ajute in problema ta cu tastatura.
Am plecat pentru ca nu mai suportam "taranii" de Bucuresti care se cred cea mai inteligenta specie de pe planeta.

Ai plecat pentru ca banuiesc ca lumea a cam ras de tine si ca prostia a inceput sa doara si uite asa romanii plecati in strainatate ne fac de ras.

Nu poti face de ras un popor care e deja de rasul lumii.
Bine ca esti tu patriot.
Noapte buna.

| onlym3 explică (pentru RyGoLeTa):

Am gasit poze cu tastatura respectiva dar nu am gasit nici un magazin de unde sa il pot achizitiona(probabil e model vechi si na.) dar arata destul de ok.

| CataC a răspuns:

Salut
De-aia ti se iau literele, ca o speli cu spirt, poti sa pui si amma tastaturii, daca o freci des cu alcool e normal sa se dizolve si sa se ia vopseaua in timp.
Bafta

| RyGoLeTa a răspuns (pentru onlym3):

Da,pai daca o am de 5 ani de cand e calculatorul, e un model mai vechi si de aia nu gasesti.Papahappy