| Mihai120V a întrebat:

Salut

cine ma poate ajuta daca eu am 2take1 VIP pe viata mod menu in gta. si as cumpara si stand sa ma mai gandesc daca il cumpar sau nu. dar care e diferenta la meniul Stand si care e diferenta la 2take1 pe care il am ce poate sa faca stiu?
stiu ce poate sa faca 2take1 dar nu stiu ce poate stand mod menu si de aia am intrebat.

problema este ca trebuie sa joc pe 2 conturi? sau il folosesc astea 2 meniuri. pe un singur cont si le activez pe amandoua sau joc prima data 2take1 dupa stand mod menu sa le schimb cand vreau si tot asa. sau declansez anti chat. ca singur nu cred ca primesc de la anti chat ban daca primesc primesc manual de la Rockstar rolling on the floor)))))))))) ca sunt cele mai bune meniuri. si de aia am intrebat.

merita cumparat si stand mod menu? costa de la 10 la 50 euro si 2take1 am platit 120 euro si e VIP. si as vrea sa platesc 50 euro pe stand. are mai multe optiunii ca ala de 10 nu prea are.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Ce viața tristă daca trebuie sa dai 120 de euro pe cheaturi ca le strici jocul la alti playeri.

Ai aici comparatie

https://youtu.be/qUzi9Q-RbqA

Stand pare mai ieftin si mai prost, nu vad rostul de a da bani pe el.

3 răspunsuri:
| Mihai120V explică (pentru Wr3nch):

Bine atunci. dar problema este ca optiunea de afaceri e periculoasa?

si am bagat niste script-uri kek, s e cel mai bun meteor 2take1 lua etc. si pot intoarce gta-ul dar nu imi dau seama daca un admin e pe sensiune sau NU. meniul m-a scos ca am avut bail activat Rockstar ori ca e fals sau NU. si ca vad toti dar e in noclip ma pot face roboti si multe altele alea nu sunt noclip ca se pot urca altii in robot. sunt modder. si vreau sa intorc gta-ul si soarele nu o sa mai fie. laughing o sa fie acoperit de ce? o sa fie los angelos cu susul in jos. si de aia te intreb daca e periculos daca fac asta.

| Mihai120V explică (pentru Wr3nch):

Los angeles* poftim un video-clip. https://www.youtube.com/watch?v=YspnR-JZjj0&ab_channel=MorsMutualInsurance minutul. 0:18

| Wr3nch a răspuns (pentru Mihai120V):

Nu stiu man, ca eu nu joc cu cheaturi, nici nu vreau.