| Gelica_Morosanu_1986 a întrebat:

Salut, cine știe un antivirus bun pentru telefon?

Răspuns Câştigător
| AdrienWH a răspuns:

Salut. Eu unul nu consider ca antivirusul are un rol asa important pe telefon. Pe langa faptul ca ti-l ingreuneaza, telefonul este mult mai ''securizat'' fata de un calculator. Dar daca tot insisti sa instalezi un antivirus, iti poti instala unul din: AVG, Bitdefender sau 360 security.

Bafta happy

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce telefon?

| Gelica_Morosanu_1986 explică (pentru darrio2007):

Samsung j6

| gabicoo a răspuns:

Bitdefender free!

| darrio2007 a răspuns (pentru darrio2007):

Bidefender. Dar nu iti va gasi nimic, orice antivirus ai instala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bitdefender, dar versiunea cu licență.

| Peter920 a răspuns:

Salut, crede-ma ca nu ai nevoie de antivirus la telefon, iti va frana sistemul doar un folos real nu vei avea.

| doctorandus a răspuns (pentru Peter920):

De fapt, nu: un antivirus gratuit e activ doar dupa ce instalezi o aplicatie sau daca vrei sa scanezi manual.

Kaspersky, Bitdefender, Panda, Avast, AVG, ESET, Sophos. Toate acestea au versiuni gratuite.

De asemenea, pentru Android poti folosi mai multi antivirusi in acelasi timp, nu se lupta intre ei. Toti producatorii mari de antivirusi fac si antivirusi pentru mobil. Nu e nevoie sa le cumperi, faci manual aduceri la zi si scanari.

| Peter920 a răspuns (pentru doctorandus):

Eu ma refeream la faptul ca umpli memoria telefonului cu o aplicatie inutila, si crede-ma nu ai nevoie de antivirus pe telefon nu aduce nici-un folos, ce vrei sa scanezi tu acolo pozele pe care le-ai facut? deci nu are rost.

| doctorandus a răspuns (pentru Peter920):

Pentru ca in ICT ai nevoie de o doza sanatoasa de paranoia.

| Legion7X a răspuns:

Eu am avg antivirus, dar nu am observat nicio diferență prin a detecta vreodată un virus. Dar Uneori mai blochează siteuri considerate suspicioase Webprotecting.