| ANONIM12737 a întrebat:

Salut, credeti ca e o idee buna sa-mi promovez pe Instagram o poza cu mine sau ceva pentru a îmi aduce mai mulți urmăritori? Vreau sa-mi cresc 'popularitatea' sa zic asa, dacă aveți și alte sfaturi cum as putea face sunt bine primite, exclus chestia cu followuri inutile la anumite persoane cu speranța de a primi follow back.

7 răspunsuri:
| DjSannan a răspuns:

Promovarea pe Instagram poate fi o modalitate eficienta de a atrage atentia asupra contului tau si de a-ti creste numarul de urmaritori. O poza cu tine poate fi un mod bun de a te prezenta si de a te face cunoscut mai bine pe platforma.

Totusi, trebuie sa tii cont de cateva lucruri atunci cand incerci sa iti promovezi contul pe Instagram:

Asigura-te ca postezi continut de calitate care sa fie interesant pentru potentialii tai urmaritori.

Utilizeaza hashtags relevante si interactioneaza cu alte conturi prin comentarii, like-uri si tag-uri.

Foloseste functia de "Story" pentru a arata o perspectiva mai personala si autentica asupra vietii tale.

Nu cumpara urmaritori sau foloseste metode neetice pentru a-ti creste numarul de urmaritori. Acest lucru poate avea un efect negativ asupra contului tau pe termen lung.

In general, promovarea contului tau pe Instagram necesita timp si efort, dar daca postezi continut de calitate si interactionezi cu ceilalti utilizatori, vei putea atrage noi urmaritori in mod natural

| AjutoameniipeTPU a răspuns:

Salut. Da cred, ca este o "idee" buna din punctul meh de vedere.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Nu, nu mi se pare o idee bună, o să atragi bărbați, iar asta nu o să te ajute prea mult dacă scopul tău e să faci bani din, să zicem, produse de înfrumusețare.

Întrebarea e: de ce vrei să-ți crești popularitatea?

Ce vinzi, mai exact, despre ce e activitatea contului tău și care e publicul tău țintă?

Numărul de urmăritori nu e foarte relevant, importante sunt persoanele care interacționează cu contul tău (aprecieri, comentarii, mesaje etc).

Dacă-mi răspunzi la întrebările de mai sus, poate o să pot să-ți dau niște idei.

| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa pui aici o poza cu tine. M-ar fi ajutat mai mult sa-ti pot da o parere.

Pentru supadeceapa. -Vezi ca este baiat.

| blackann a răspuns:

O sa primesti like-uri doar la poza aia, nu follow la cont.
si nu inteleg "sa mi cresc 'popularitatea", oamenii urmaresc persoane care au ceva de spus, exprima ceva, nu no name ca tine doar pentru ca vor faima.

| ANONIM12737 explică (pentru blackann):

Stai liniștit vere ca la ce poze de vedeta am pe insta, o sa o atrag și pe ma ta sa mi dea follow, vei vedea ca nu o sa mai fiu un no name când o sa mi ceri bani de buzunar.

| blackann a răspuns (pentru ANONIM12737):

Du-te cumetre si agata ciori pe strada mai bine, n-ai tu fata de mama, ea se plimba prin caraibe, mauritius, maldive, dubai, zanzibar, mexic, sua, cuba, luna de luna e prin vacante, ea sigur are content mai smecher decat tine si mai multi followeri fara nicio promovare.