Nu va mai avea loc așa ceva pentru că se va trece la meritocrație asta inseamnă că in societate vor mai primi de mâncare fără risipă doar cei ce muncesc in fabrică și sunt productivi. restul nu vor mai avea nimic pentru ca banii de plastic nu vor mai exista. ci vor exista merite puncte primite de la fabrica cu care isi vor putea cumpara mâncare doar si numai de la alimentara de lângă casa lor si conform efortului depus la fabrica. nutritionistul va spune daca a munctit de 600 calorii sau de 800 de calorii in ziua respectiva. nu vor mai pleca cu trenul sau cu masina pentru ca fabrica va pne autobuz la dispozitia lor iar ei nu vor mai primi puncte pentru a cumpara benzina ca nu le trebuie. O data la 5 ani au concediu 2 săptămâni toata fabrica când vor merge cu totii 2 câte doi ținându-se de mână in rând inclolonați la hotelurile inchiriate de fabrica la munte sau la mare.
Oamenii vor merge pe drumul stabilit cu cei de la protectia muncii si de la asigurarea medicala până acasa si vor trece la secunda la care au programare pe trecerea de pietoni care au declarat ca o sa treca, daca se abat de la drum vor fi penalizati la cantină vor primi mai puțină mâncare ptimp de 4 zile.
Nuau voie sa ia mâncare acasă, apă se bea doar la servici.
Nu știu cum se numește plaja. Dar din sursă sigură știu că e vorba de plaja unde au eșuat pachetele cu cocaină.
Salut, se numeste chiar Plaja Neversea! Bine, unii ii mai zic Modern pentru ca asa se cheama zona, plaja Modern este de fapt langa, in dreapta, cum cobori scarile de pe faleza ajungi pe Modern iar in stanga e bucata lunga de plaja - Neversea. sunt una langa alta, se poate vedea si de sus de pe harti.
In ce stațiune in ce localitate? asta trebuie sa spui ca si eu pot sa iti spun ca dețin un chiosc in stânga cum cobori scările
dar nu ti-am spus in ce oraș in ce cartier cu ce te ajuta ca iti spun ca vizavi de mine este sifonăria!?
Prietene, am presupus si eu ca stie si omul ca e in Constanta. Bai frate sunteti culmea... Exista o chestie numita Google unde poti sa dai search si gasesti toate informatiile posibile, nu m-am gandit ca cineva poate sa fie atat de limitat incat sa nu poata scrie in 2020 - "Unde se tine festivalul Neversea" pe bune? Eu i-am dat niste repere sa le aiba pentru orice eventualitate dar serios daca nu esti in stare sa te orientezi singur cu Google Maps e grav. Eu cand am fost nu mai fusesem niciodata in Constanta si am nimerit bine peste tot, in 3 zile cat am stat acolo am invatat tot orasul. Bai nene...
Da, asa este, ai dreptate, cred ca nu stiam eu bine, de fapt plaja Necersea e inclusa in Modern. Modern e toata, pe toata lungimea, inclusiv zona cu golful acela mic cu stabilopozii. Probabil au redenumit bucata in cauza special pentru festival.
Chiar Plaja Neversea. Nu ştiu dacă se va ţine la anul, dar plaja e frumoasă şi când nu este festivalul.
Elena_1106 întreabă: