| marianaria3030 a întrebat:

Salut! Cunoșteați munca pe care trebuie să o facă o femeie SGP la armată? Vreau să intru în armată ca soldat, dar nu știu sigur care sunt atribuțiile unei femei
Rog răspunsuri

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Femeile din armata au exact aceleasi obligatii si atributii ca si barbatii soldati.
In armata nu se fac favoritisme sau separatisme pentru ca esti femeie sau barbat, toata lumea fiind tratata la fel, fiind simplu numit "soldat X".

| marianaria3030 explică (pentru Violleta2022):

Dar care sunt atribuțiile pe care le au soldații în armată!? Din câte am înțeles sunt treburi de genul, tăiat iarba, adunat crengi, dat cu mătura

| TimberWolf a răspuns:

La noi la armata nu e ca in afara, sa ai antrenamente de lupta sau stiu eu ce alte scenarii de razboi.
La noi e aceeasi mizerie ceausista, maturi frunzele, faci curat, aduni crengi, treburi gospodaresti ce au aia nevoie pe acolo, paza cu arma, paza fara arma, post fix unde scrii masinile care intra si ies din unitate, tampenii de genul.
Asta nu e armata, e paza si bataie de joc.

| TimberWolf a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=0_YnxJJcC7M&t=104s
Uite aici cum sta treaba de fapt in armata romana, o mizerie ceausista.

| ioana748 a răspuns:

Buna,
In armata nu exista diferente sau discriminări (sa spunem asa).
Ca soldat o femeie are aceleași atribuții ca si un barbat.

| marianaria3030 explică:

Pot alege doar pază? Să aleg să fac doar 24-72?

| Violleta2022 a răspuns (pentru marianaria3030):

Acelea sunt treburi auxiliare, ca treaba importanta a soldatului este sa faca instructie, sa invete sa execute ordinele superiorlior fara sa clipeasca, practic sa invete militarie, care mai cuprinde tactici de lupta, montarea si demonstarea unei arme, invatat cum sa foloseasca munitia, sa invete strategii de aparare, sa mearga in aplicatii, marsuri, misuni de mai multe zile sau saptamani samd.
Maturatul, spalatul podelelor, curatatul curtii, pregatirea mancarii si gatitul, sau curatul wc-urilor este o problema de admistratie locala la care le participa toti soldatii, fiecare in alta zi, dupa cum le vine randul.

| Violleta2022 a răspuns (pentru marianaria3030):

Nu, in armata NU poti alege nimic, acolo ca soldat esti pusa sa EXECUTI toate comenzile superiorilor, indiferent ca tu nu vrei.
Daca nu vrei sa executi, atunci nu ai ce cauta in armata, ca acolo nu-i joaca de copilasi.