Bineinteles ca nu! Ratele contin si dobanda aferenta la banii imprumutati, ca atare, tu returnezi 1 data si jumate, sau chiar de 2 ori banii, depinzand in procenatjul dobanzii pe an si in cati ani vrei sa iei imprmutul.
Tu nu ai invatat inca ca, in afara de mama si tata care-ti dau bani pe care n-i mai retunrezi sau pe care-i returnezi cand ai, doar cat ai imprumutat, toti ceilalti percep dobanda la banii imprumutati? Fie ca-i banca, magazin, prieten sau chiar camatar.
Ai dreptate, si bancile sunt camatari doar ca sunt camatari "legali".
Camatarii sunt cei mai rai, ca de nu platesti, iti rup: mainile, picioarele sau iti nenorocesc familia.
Decat sa imprumuti de la camatari, mai bine te intinzi cat iti este plapuma si strangi cat poti cureaua, daca nu-ti pemriti sa imprumuti din alta parte, fara risc.
I-ai dat funda unei persoane care habar n-are ce spune: https://goo.gl/Tr15tM
Ai pana la 24 de rate fara dobanda. Adica, daca iei un produs care costa 1200 lei si-l platesti in 6 luni dai 200 lei pe luna si gata. Nu te mai lua dupa idioti si citeste singur pe pagina site-ului.
Vorbesti prostii. Eu am luat un televizor cu 950 lei si-l platesc in 12 rate, sub 80 lei pe luna. Daca nu ai facut nicicand o rata, nu da informatii aiurea. Abia ai terminat calsa a 9-a. Cum dracu' sa faci rate la Altex? Iar daca parintii tai te-au mintit si n-au vrut sa-ti ia ceva nu minti pe altul. Nu-i frumos. Spune-le sa ia legatura cu mine si le spun eu cum sa faca rate ca sa plateasca 2500 lei la un produs de 2500 lei si nu mai mult.
Nu prea te duce mintea. Orice produs se poate lua in rate egale fara dobanda. Intreaba la Altex. Iti dau eu 2 lei pentru un telefon sa suni la ei. Citeste dracu inainte de a jigni pe altii. Informeaza-te nu vorbi aiurea! Dai raspunsuri in dorul leli si tot tu esti ce "inteligenta"?
https://altex.ro/......de-credit/
Suna la 0219196 si intreaba-i. Daca ti-e greu ii sun eu si-ti trimit un fisier audio. Multi mai sunt dusi pe lumea asta!
Si sa stii ca televizorul ala, atat am avut bani. N-am furat cum poate au furat parintii tai. Eu am muncit pentru bani si tu nu stii ce inseamna munca ca sa-mi dai mie lectii. Neducata!
Inca o data iti explic: rate fixe se ofera la toate produsele. Cat despre jigniri, nu stiu cine a inceput! Ia mai gandeste-te. "Genius", "tu crezi ca la Altex este ca la piata" denota simtul superioritatii tale si desconsiderarea partenerului de dialog. In acest fel m-ai jignit. Cat despre faptul ca am insinuat, nu am spus ca este sigur ci "probabil" si chiar daca nu-mi permiti, am facut-o si gata. Dar asta se datora faptului ca vezi ca n-ai dreptate si continui sa discreditezi si sa-i jignesti pe altul. Concluzie: daca vreau sa-mi iau 10 iPhone tot rate egale platesc cu cardul la Altex. Un simplu telefon te-ar fi scutit de a cadea in ridicol. Nu-i omori pe aia de la Altex daca suni si intrebi. Mai incearca!
Asa? N-am stiut ca folosesti unde telepatice si nu mai suni! Uite: o sa sun eu si o sa-ti trimit fisierul audio ca vad ca e prea greu sa pricepi.
Uite aici ce-ti spuneam: http://fastupload.ro/24cb6d5cc045de48737b7a1cf55d0611.html
Toate cumparaturile cu cardul sunt in rate egale fara dobanda. Numai ca voi femeile aveti o incpatanare prosteasca, chiar si cand n-aveti dreptate.
Daca erai atenta la inregistrare m-am prezentat la Altex. Nu cred ca ma cunosti! Banuiesc ca nu esti din Salonta.
stefanst2312 întreabă: